Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Marea Hămăceală ajunge mâine și la Dej

Publicat acum

pe

....

Marea hamaceala hamac parc

Marea Hămăceală a Clujului va pătrunde și în Dej. Organizatorii anunță că acest eveniment va avea loc mâine în Parcul Mare.

....

Marea Hămăceală va debuta mâine, 16 aprilie, cu începere de la ora 12:00, în Parcul Mare din municipiul Dej, iar organizatorii îi așteaptă pe toți cei care vor să se relaxeze, într-un decor natural, cu o serie de activități interesante. Totodată, aceștia vor ca prin acest demers să extindă gașca hămaciștilor.

Conceptul „Marea Hămăceală” își propune să adune zeci de tineri voioși în parc, sub cerul liber, între copaci, o după-amiază întreagă dedicată relaxării în natură… în hamace.

Toți cei care vor participa la acest eveniment trebuie să aibă în vedere și câteva reguli stricte referitor la protecția copacilor din parc:

  1. Amplasarea hamacelor pe copaci care au diametrul mai mic de 15 cm este strict interzisă.
  2. Scoarța copacilor trebuie protejată, așa că organizatorii vor aduce și câteva seturi de treehuggere pentru a le împrumuta participanților. Cei care nu vor avea posibilitatea de a folosi un set de protecții sunt rugați să improvizeze cu ajutorul unor cârpe care pot fi puse între scoarța copacului și cordelina hamacului.
  3. Participanții se obligă să vină la eveniment relaxați și bine dispuși. În caz contrar, li se vor aplica sancțiuni de genul: gâdilituri, grimase, bancuri, tumbe și alte manevre cu efect euforizant.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER