Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Drift-uri și accident cu o persoană încarcerată, în centrul municipiului Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

actiuni preventive politisti Napoca Rally Academy (62)

Astăzi au avut loc la Dej mai multe activități desfășurate de polițiști în cadrul unui proiect de prevenire a accidentelor de circulație.

....

Începând cu ora 13, Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit activități desfăşurate de poliţiştii clujeni în cadrul Proiectului de educație rutieră – Campania Naţională de prevenire a accidentelor de circulaţie “Alege viața”. Acolo, reprezentanți ai Napoca Rally Academy, alături de oamenii legii din IPJ Cluj, le-au prezentat elevilor informații cu caracter preventiv, pe teme de circulație. Cei care au răspuns ”prezent” evenimentului au putut să afle de ce și cum ar trebui să se asigure pietonii, cât de mult contează purtarea centurii de siguranță sau care sunt cauzele principale ale producerii evenimentelor rutiere.

Ulterior, acțiunea s-a mutat în centrul orașului, în Piața Bobâlna. Acolo a avut loc o spectaculoasă demonstrație de pilotaj făcută de specialiști de la Napoca Rally Academy (drift-uri controlate în zona centrală). Apoi, organizatorii au pregătit două scenarii: pieton lovit de mașină (victima fiind stabilizată de voluntari de la LAPI Dej până la sosirea unui echipaj SMURD) și accident grav petrecut între două mașini, eveniment rutier soldat cu o persoană încarcerată. Astfel, în scenă au intrat și pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej care au eliberat bărbatul blocat între fiarele contorsionate. La final, intervențiile salvatorilor au fost aplaudate la scenă deschisă de spectatorii plini de adrenalină.

Vă reamintim, numeroși elevi ai liceelor din Dej s-au întrecut și în acest an în cadrul tradiționalul concurs de educație rutieră desfășurat ca parte a campaniei naționale de prevenire a accidentelor de circulație ”Alege viața”. Vezi detalii și imagini foto/video AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER