Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Drift-uri și accident cu o persoană încarcerată, în centrul municipiului Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

actiuni preventive politisti Napoca Rally Academy (62)

loading...

Astăzi au avut loc la Dej mai multe activități desfășurate de polițiști în cadrul unui proiect de prevenire a accidentelor de circulație.

Începând cu ora 13, Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit activități desfăşurate de poliţiştii clujeni în cadrul Proiectului de educație rutieră – Campania Naţională de prevenire a accidentelor de circulaţie “Alege viața”. Acolo, reprezentanți ai Napoca Rally Academy, alături de oamenii legii din IPJ Cluj, le-au prezentat elevilor informații cu caracter preventiv, pe teme de circulație. Cei care au răspuns ”prezent” evenimentului au putut să afle de ce și cum ar trebui să se asigure pietonii, cât de mult contează purtarea centurii de siguranță sau care sunt cauzele principale ale producerii evenimentelor rutiere.

Ulterior, acțiunea s-a mutat în centrul orașului, în Piața Bobâlna. Acolo a avut loc o spectaculoasă demonstrație de pilotaj făcută de specialiști de la Napoca Rally Academy (drift-uri controlate în zona centrală). Apoi, organizatorii au pregătit două scenarii: pieton lovit de mașină (victima fiind stabilizată de voluntari de la LAPI Dej până la sosirea unui echipaj SMURD) și accident grav petrecut între două mașini, eveniment rutier soldat cu o persoană încarcerată. Astfel, în scenă au intrat și pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej care au eliberat bărbatul blocat între fiarele contorsionate. La final, intervențiile salvatorilor au fost aplaudate la scenă deschisă de spectatorii plini de adrenalină.

Vă reamintim, numeroși elevi ai liceelor din Dej s-au întrecut și în acest an în cadrul tradiționalul concurs de educație rutieră desfășurat ca parte a campaniei naționale de prevenire a accidentelor de circulație ”Alege viața”. Vezi detalii și imagini foto/video AICI.

Social-Cultură

Dej | Manifestări dedicate zilei poetului național al românilor, Mihai Eminescu – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej a organizat astăzi, 15 ianuarie, de la ora 11, manifestări dedicate zilei poetului național al românilor, declarată Ziua Culturii Naționale.

Manifestările au debutat la bustul poetului Mihai Eminescu, din cartierul 1 Mai, cu intonarea Imnului Naţional al României și au continuat cu o slujbă de pomenire, depuneri de jerbe și flori, un recital de poezie susținut de trupa de teatru „Vistrian Roman” a Centrului Cultural „Arta” și un moment muzical susținut de Marin Grad.

Ziua Culturii Naționale a fost marcată și la Biblioteca Municipală Dej prin expoziţia de carte cu titlul „Dor de Eminescu”.

Continuă să citești

Social-Cultură

Mai multe gospodării din Câțcău au rămas fără apă potabilă!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Mai multe gospodării situate pe raza localității Câțcău au rămas miercuri dimineață fără apă potabilă.

Potrivit Companiei de Apă Someș SA, în vederea efectuării unor lucrări de reparații datorate unor avarii la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, s-a întrerupt furnizarea apei potabile pe raza localității Câțcău, între numerele 395 și 465.

Potrivit companiei, apa potabilă va fi întreruptă până în jurul orei 15:00.

Continuă să citești

Social-Cultură

”Cardinalul” și ”Ferdinand” la cinematograful din Dej

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej anunță programul Sălii Multimedia 3D din incinta Muzeului Municipal în perioada 14-18 ianuarie 2020.

MARȚI – 14.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.)

MIERCURI – 15.01.2020

ORA 16:00   CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.  

JOI – 16.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

VINERI – 17.01.2020

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

SÂMBĂTĂ- 18.01.2020

ORA 11:00     FERDINAND ( FILM ANIMAȚIE, DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ,  A.G., 104 MIN

ORA 16:00  CARDINALUL ( BIOGRAPHY/DRAMA/HISTORY, A.P. -12 ANI ,  100  MIN.) 

”BILETELE POT FI PROCURATE DIN INCINTA LIBRĂRIEI MUNICIPALE DEJ DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 8:00- 16:00, CU MAXIM O ZI ÎNAINTE DE RULAREA FILMULUI SAU CU O ORĂ ÎNAINTEA RULĂRII FILMULUI.

BILETELE SE VÂND ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE! ÎN CAZUL ÎN CARE VOR EXISTA MAI MULTE SOLICITĂRI, FILMUL VA MAI FI RULAT ÎNCĂ O DATĂ, DUPĂ PRIMA PROIECȚIE.

ACCESUL ÎN SALĂ CU MÂNCARE ȘI BĂUTURI ALCOOLICE ESTE INTERZIS! VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!”, transmite Primăria Municipiului Dej.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare