Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concert inedit de colinde lângă bradul din centrul municipiului Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

concert-de-colinde-rotary-club-dej

Rotary Club Dej, în parteneriat cu Primăria Municipiului Dej, a organizat în această seară, în centrul municipiului, un concert inedit de colinde.

Sute de dejeni au participat în această seară, în centrul municipiului, în apropierea bradului de Crăciun, la un concert care a avut în prim-plan chiar colindele fredonate de spectatori. Evenimentul, intitulat „Noapte Sfântă”, a debutat la ora 18 cu alocuțiunile Geaninei Gavriș – președinte Rotary Club Dej și primarului Morar Costan, pentru ca mai apoi tonul să fie dat de Grupul Folcloric al Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” și Grupul Folcloric al Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” (sub conducerea profesorilor Nan Farkaș Kinga, Petrescu Daniela și Sâncrăian Ioana).

Concertul – prezentat de părintele Ioan Mărginean – a continuat cu recitalurile susținute de soliștii Petra și Marin Grad, dar și de soprana Ioana Badiu-Avram, membru de onoare Rotary Club Dej. În mijlocul dejenilor prezenți în Piața Bobâlna s-au aflat și alte ansambluri din localitățile învecinate, dar și un grup de colindători de la Liceul Teoretic cu profil sportiv „Gloria” Chișinău (Republica Moldova).

Chiar dacă temperaturile nu fost foarte ridicate, dejenii nu s-au dat bătuți cu una, cu două, atmosfera de sărbătoare fiind desăvârșită de cozonacii, ceaiurile calde și vinurile fierbinți oferite de organizatori.

Vezi mai multe FOTOGRAFII pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER