Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | Azi a avut loc tradiționalul „Festival de Colinde și Obiceiuri de Iarnă” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

festivalul-de-colinde-si-obiceiuri-de-iarna-dej

Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit în această după-amiază tradiţionalul „Festival de Colinde și Obiceiuri de Iarnă”, aflat la cea de-a XXXVII-a ediție.

Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Dej, a debutat la ora 16:30 cu taboul de deschidere „Magia Crăciunului”, realizat de „Licuricii literari” ai Casei Municipale de Cultură, urmat apoi de colindele interpretate de corurile de elevi ale şcolilor din municipiu: Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” , Şcoala Gimnazială Specială, Şcoala Gimnazială nr. 1, Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”, Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” și Liceul Tehnologic „Someş”.

Pe scena festivalului au urcat, de asemenea, formaţia „Datina” a Casei Municipale de Cultură, soliștii Marin şi Petra Grad, talentata interpretă Deona Roman, dar şi Grupul Vocal al Clubului Copiilor Dej.

Toți copiii care au urcat pe scenă au fost răsplătiți pentru evoluția lor și au primit dulciuri oferite de municipalitate. La eveniment au participat mai multe oficialități locale, în frunte cu primarul Morar Costan și viceprimarul Teodora Muncelean.

Vezi mai multe FOTOGRAFII pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER