Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | „Lada de zestre a satului someșan” a fost deschisă în Sala Mare a Primăriei – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

lada-de-zestre-a-satului-somesan-11

Asociațiunea Transilvană pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român, Despărțământul „Dr. Teodor Mihali” Dej a organizat în această după-amiază un impresionant concert de colinde și obiceiuri tradiționale.

Sub denumirea „Din lada de zestre a satului someșan”, concertul de colinde și obiceiuri tradiționale (prezentat de ec. Radu Găvrilă) a debutat, cu începere de la ora 14, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej. La acest eveniment au participat numeroși colindători de la mai multe instituții de învățământ dejene, dar și de la alte școli din apropierea municipiului. O surpriză plăcută a fost reprezentația unui grup de colindători de la Liceul Teoretic cu profil sportiv „Gloria” Chișinău (Republica Moldova), care a impresionat audiența prin colindele interpretate.

Instituțiile de învățământ participante la acest eveniment de suflet au fost Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”, Scoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială Bobâlna (Grupul „Olpretul”), Școala Gimnazială Cășeiu, Școala Gimnazială Chiuiești, Liceul Tehnologic Gîlgău (jud. Sălaj), Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” (Corul „Armonia”), Școala Gimnazială Vad și Liceul Teoretic cu profil sportiv „Gloria” Chișinău (Republica Moldova).

Dej24.ro a fost partener media al acestui eveniment.

Vezi FOTOGRAFII pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER