Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concurentă din Dej la ”Bravo, ai stil!”. Beatrice: ”Mă ocup cu design vestimentar, dar sunt și economist” – FOTO

Publicat acum

pe

Beatrice, o tânără în vârstă de 24 de ani, originară din Dej, este una dintre zece concurente care au pășit în competiția ”Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Tânăra este din Dej, dar locuiește de mai bine de 6 ani în Cluj-Napoca, unde a absolvit Facultatea de Economie și Afaceri Internaționale din cadrul Universității Babeș Bolyai. Astfel, Beatrice este de profesie economist, meserie pe care o desfășoară și în ziua de astăzi.

Pe lângă pasiunea pentru cifre și finanțe, tânăra concurentă este pasionată și de designul vestimentar, pasiune pe care a început să o fructifice încă de la vârsta de 18 ani, când a început să creeze piese unice.

Astfel, Beatrice a hotărât să studieze mai mult această zonă și a aplicat pentru programul masteral de Design vestimentar, în cadrul școlii de Arte Tudor Jarda din Cluj-Napoca.

Potrivit spuselor sale, Beatrice a fost pasionată de arta designului vestimentar încă din copilărie, când obișnuia să se joace cu îmbrăcămintea păpușilor, scrie kfetele.ro.

Astfel, cu ajutorul susținerii unei vecine, tânăra a creat la vârsta fragedă de 18 ani prima colecție de haine, care a cuprins 16 ținute și care a fost prezentată la City Fashion Week Cluj.

”Mă ocup cu design vestimentar, dar sunt și economist. Am terminat Științe Economice. De când eram mică cream  cum puteam eu, lipeam materiale pe păpuși. Vecina mea este croitoreasă și am avut parte de foarte multă susținere de la dânsa. Doamnă, sunt foarte recunoscătoare că mă aflu astăzi aici pentru că a fost prima persoană care m-a susținut în acest domeniu” , a declarat Beatrice de la ”Bravo, ai stil !” sezonul 8.

În ceea ce privește stilul vestimentar, Beatrice se declară atrasă de stilul minimalist. Tânăra se declară o persoană liniștită și finuță, dar are o doză de extravaganță pe care vrea să o valorifice în cadrul competiției de pe Kanal D2.

”Am un mesaj pentru cei de acasă. Mi-ar plăcea să mă susțină, să îmi susțină nebunia. Vă anunț de acum că nu o să fiu o concurentă liniștită, finuță, minimalistă. O să fiu curajoasă, o să merg în zone extravagante”, a declarat dejeanca.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER