Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Concurență mare la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj! Peste 500 de candidaţi pe 150 de posturi

Publicat acum

pe

Începând de ieri şi până joi, 7 septembrie, au loc primele probe eliminatorii la concursul de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” din Cluj.

Săptămână decisivă pentru cei 55 de candidaţi care vor să înveţe la Cluj să devină poliţişti. La admiterea din sesiunea septembrie 2017, organizată de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan“ Cluj-Napoca s-au înscris 555 de candidaţi pe cele 150 de locuri disponibile. Dintre cei înscrişi, 216 sunt fete.

Concurenţa este similară cu cea de anul trecut, când pe acelaşi număr de locuri s-au înscris 582 de candidaţi. Anul acesta s-au ocupat cele 6 locuri destinate minorităţii rome.

De ieri, 4 septembrie, şi până joi, 7 septembrie, se organizează primele două probe, eliminatorii: examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice ale candidaţilor.

Proba medicală are loc la sediul şcolii, iar verificarea aptitudinilor fizice – în Complexul Sportiv „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca, dimineaţa de la ora 7.30 şi după-amiaza de la ora 17.00.

Sâmbătă, 9 septembrie, candidaţii rămaşi în competiţie vor susţine proba scrisă de verificare a cunoştinţelor de limba română şi o limbă străină, engleză sau franceză.

 

Sursa – Adevarul

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER