Conectează-te cu noi

Social-Cultură

CONCURS – Dej24.ro oferă două invitații duble la ”We Love Retro” de la Cluj!

Publicat acum

pe

Afis-We-Love-Retro-2016

Dej24.ro și Transylvania Music Event te trimit la cel mai mare Retro Party Live din România! Câștigă două invitații duble și ai ocazia să te bucuri live de recitalurile susținute de de Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban sau No Mercy la Cluj-Napoca!

Artiștii care au definit muzica anilor ’80 și ’90 vin la Cluj, iar Dej24.ro și Transylvania Music Event pun la bătaie două invitații duble pentru voi! Pe 16 și 17 iunie, generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro”.

Evenimentul va fi împărțit pe două seri, prima seară fiind dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance și nu numai. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy.

Vrei să mergi la cel mai mare Retro Party Live din România al anului? Tot ce trebuie să faci este să dai LIKE paginii de Facebook Dej24.ro și să SHARE-uiești acest articol pe profilul tău!

Dej24.ro pune la bătaie două invitații duble pentru ”We Love Retro”, câștigătorii urmând să fie stabiliți prin tragere la sorți, pe data de 14 iunie. Numele acestora vor fi anunțate pe pagina de Facebook Dej24.ro în aceeași zi.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER