Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

”Ziua Părinților de Îngeri” va fi marcată, în curând, și la Dej

Publicat acum

pe

....

Ziua Parintilor de ingeri Dej 2016

Organizaţia E.M.M.A. – Eternul Miracol Materna Alinare, invită dejenii duminică, 12 iunie, de la ora 17:30, în Parcul Mic din Dej, la cea de-a IX-a ediţie a evenimentului “Ziua Părinţilor de Îngeri” – singurul eveniment din România și cel mai mare din lume, de acest gen, de comemorare a copiilor plecaţi prea curând din această lume.

....

Și în acest an, copilașii plecați prea devreme dintre noi, vor avea parte de o zi numai a lor, marcată de Organizatia E.M.M.A. prin „Ziua Părinților de Îngeri”.

Mii de părinți, în minim 16 orașe din țară și din străinătate, vor vibra cu dor și durere laolaltă, în memoria îngerilor ce nu pot fi uitați, în cadrul singurului eveniment de acest fel din România și cel mai mare din lume, Ziua Părinților de Îngeri.

La Dej, pentru al 7-lea an consecutiv, Ziua Părinților de Îngeri se va desfășura, începând cu ora 17:30, în Parcul Mic din Piața Bobâlna.

Părinţii, apropiații acestora și susținătorii E.M.M.A. care vor lua parte la eveniment, vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi vor înălţa simultan, în toate orașele, baloane colorate, ca ritual simbolic de despărţire.

Înălțarea baloanelor va avea loc la ora 18:00, anunță organizatorii pe site-ul evenimentului.

Persoană contact pentru municipiul Dej – Monica Mureșan – tel: 0744.616.216; monicam@organizatiaemma.ro – Facebook: Monica Suian Muresan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER