Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concurs pe tema Marii Uniri la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej – FOTO

Publicat acum

pe

concurs-marea-unire-1Sala Media a Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej a găzduit astăzi un concurs pe tema Marii Uniri.

Concursul, care a avut loc astăzi, de la ora 13, în Sala Media a Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” a reunit trei echipaje, două din clasa a XI-a A și unul din clasa a XI-a C. Elevii liceului au fost nevoiți să răspundă la mai multe întrebări de cultură generală pe tema Marii Uniri.

Liceenii au dovedit că s-au pregătit exemplar pentru acest concurs – desfășurat sub atenta îndrumare a profesorului de istorie Cristian Păltinean, astfel că la final a fost nevoie de departajare. Juriul – format din profesorii Nicolae Pop – fizică, Ioan Petruț – lb. română și Daniel Zdrâncu – psiholog – a adresat câteva întrebări suplimentare participanților la concurs, astfel că în final s-a remarcat unul dintre echipajele clasei a XI-a A.

Pentru a marca Ziua Națională a României, Corul Armonia, condus de prof. Maria Dimitriu, a interpretat câteva cântece patriotice, tot acesta intonând și Imnul Național al României la debutul concursului. La activitate a fost prezent și profesorul Constantin Albinetz, directorul Muzeului Municipal Dej, cel care a vorbit despre importanța Marii Uniri și contextul în care aceasta a avut loc în decembrie 1918.

Câștigătorii au primit diplome și premii, acestea fiind oferite de directorii instituției de învățământ, Florin Federiga și Ginela Badiu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER