Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Polițist din Dej, avansat în grad pentru rezultate profesionale foarte bune – FOTO

Publicat acum

pe

politist-dej-ionut-mosutan-avansat-in-grad

loading...

Un polițist din Dej a fost recompensat de conducerea IPJ Cluj cu avansarea în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, 10 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost recompensaţi cu avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Aceștia, 5 ofițeri și 5 agenți de poliție, s-au distins prin profesionalism şi rezultate foarte bune în activitatea profesională.

În gradul de comisar-șef de poliție a fost avansat comisar de poliție Sorin-Emil MOLDOVAN din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca.

În gradul de comisar de poliție au fost avansați subcomisar de poliție Ioana-Paula BOB din cadrul Serviciului Resurse Umane și subcomisar de poliție Marius-Valentin NUȚ din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

În gradul de subcomisar de poliție a fost avansat inspector principal de poliție Daniel-Ovidiu SUCILEA din cadrul Serviciului Criminalistic.

În gradul de inspector principal de poliție a fost avansat inspector de poliție Amalia-Florina ȚĂRMURE din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

În gradul de agent-șef de poliție au fost avansați agent-șef adjunct de poliție Constantin Corneliu BRÂNZEI din cadrul Poliției Municipiului Turda și agent-șef adjunct de poliție Gelu-Ionuț MOLDOVAN din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca.

În gradul de agent-șef adjunct de poliție a fost avansat agent principal de poliție Ioan-Adrian MOSUȚAN din cadrul Poliției Municipiului Dej (FOTO medalion).

În gradul de agent principal de poliție au fost avansați agent de poliție Adrian-Gheorghe BOGDAN din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin și agent de poliție Tudor FLOREA din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia-Turzii.

În cadrul ședinței festive polițiștii au fost felicitați de șeful inspectoratului, care a precizat că fiecare poliţist contribuie esenţial la creşterea performanţei serviciului poliţienesc şi a prestigiului instituţiei noastre, în măsura în care rezultatele foarte bune obţinute în plan profesional sunt dublate de un comportament civic exemplar.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER