Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concursul de șah de la Dej și-a desemnat câștigătorii – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

Concurs sah Dej (8)

Rotary Club Dej, în parteneriat cu Electrohard Dej, Asociația Sf. Apostoli Luca și Andrei și Tudor’s Hill Caffe au organizat un concurs de șah.

Astfel, între 24 și 28 februarie, în cafeneaua Tudor’s Hill a avut loc prima ediție a concursului de șah Cupa Rotary-Electrohard. Competiția s-a desfășurat sub forma unui turneu open, în sistem elvețian, pe durata a 5 runde, competiție la care s-au înscris peste 20 de persoane. De menționat că la concurs a participat și Dorel Munteanu, mestru al șahului, iar întrecerea dintre șahiști a fost arbitrată de Hegyi Csaba, și el maestru al acestui sport.

După 4 zile de concurs, în această după-amiază s-au desemnat și câștigătorii. Astfel, locul I a fost ”împărțit” de Sabin Bochiș și Claudiu Moldovan, primul obținând 4,5 puncte din 5 posibile. Locul II nu s-a acordat, iar locul III a fost ocupat de Vasile Horvath și Beata Zaharovici, singura femeie din concurs. Aceasta din urmă a primit și premiul special.

Toți cei care s-au clasat pe podium au primit bani, diplome și table de șah, o parte dintre aceștia exprimându-și intenția de a dona banii către Asociația Sfinții Apostoli Luca și Andrei. Ceilalți concurenți au primit și ei diplome de participare și table de șah.

Organizatorii au anunțat că se gândesc deja la cea de-a doua ediție. Mai mult decât atât, Petru Mureșan, un dejean stabilit de nu mai puțin de 28 de ani în Ohio, America, s-a hotărât să se implice activ la următoarea ediție a Cupei Rotary-Electrohard la șah. Dejeanul este și el membru al cluburilor de șah din America.

Adrian Oșan, președintele Clubului Rotary Dej a declarat pentru Dej24.ro că este mulțumit de desfășurarea acestei competiții și că se bucură că a contribuit la promovarea sportului minții.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER