Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Conductor de tren cercetat pentru falsificarea biletelor de călătorie

Publicat acum

pe

lovit de tren

Un bărbat, în calitate de conductor de tren, este cercetat de poliţişti pentru înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals intelectual. Acesta este bănuit că ar fi falsificat 92 de bilete de călătorie, însuşindu-şi circa 17.000 lei, în dauna societăţii angajatoare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, în urma investigaţiilor desfăşurate, au depistat un bărbat, bănuit de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals intelectual.

Din cercetări a reieşit că persoana în cauză, în calitate de conductor de tren, în decursul a 4 luni, ar fi falsificat mai multe înscrisuri oficiale. Acesta ar fi modificat 92 de bilete de călătorie nenominale, eliberate în tren către diverse persoane fizice, prin contrafacerea scrierii. Ar fi fost şterse datele scrise iniţial şi completate distanţe mai scurte, respectiv sume mai mici decât cele încasate în realitate, iar conductorul de tren şi-ar fi însuşit diferenţa de bani.

Ulterior, înscrisurile modificate au fost predate casieriei societăţii angajatoare, inducând astfel în eroare partea vătămată cu privire la cuantumul sumelor încasate.

Prejudiciul, creat prin obţinerea de către conductorul de tren a unui folos material injust, a fost estimat la 17.000 de lei.

Bărbatul, de 48 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, este cercetat de către poliţişti, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de „înşelăciune”, „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „fals intelectual”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER