Conectează-te cu noi

Administraţie

Consilierii locali din Dej se întrunesc într-o ședință ordinară pe luna aprilie

Publicat acum

pe

sedinta Consiliul Local Dej martie (7)

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 28 aprilie, într-o ședință ordinară pe luna aprilie. Pe ordinea de zi se află 12 proiecte de hotărâre.

Ședința va avea loc, cu începere de la ora 13:00, în Sala de Ședințe a Primăriei Municipiului Dej. Pe ordinea de zi se află 12 proiecte de hotărâre, dar și rezolvarea unor probleme ale administrației publice locale.

 

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării înainte de termen a mandatului de consilier local al domnului ANCA NELU și declararea ca vacant a unui loc de consilier local al Municipiului Dej.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea variantei finale a stemei Municipiului Dej.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea donației din partea doamnei HADOBAS ADRIANA ILDIKO a unui număr de 1560 cărți, reviste monografii locale și studii.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea acceptării donației din partea doamnei ALEXANDRA RUS a operelor de artă “Statuia Ecvestră Avram Iancu “, “Mame de eroi, Fată someşană şi Bustul compozitorului şi ziaristului Dinu Lipatti.”

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţionării terenului în suprafaţă de 4.300 m.p. situat în Municipiul Dej, pentru acces spre Cimitirul Dealul Florilor.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării „Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Dej”, în structura organizatorică a Municipiului.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a spațiului în suprafață de 60,42 m.p. din imobilul situat în Municipiul Dej, Strada 1 Mai Nr. 3, aparținând domeniului public al Municipiului Dej, cu destinația
vânzare de carte.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune Nr. 7/10618 din 2 mai 2006 pentru terenul cu destinația „Extindere la parterul blocului”.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.Z. în vederea instituirii zonei SP-Complexe ,baze sportive si de agrement, proprietar Municipiul Dej.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în administrarea Liceului ”Constantin Brâncuși” a bunurilor imobile, proprietate publică a Municipiului Dej, în care îşi desfăşoară activitatea unitatea de învăţământ preuniversitar.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordului și avizului pentru documentația tehnică depusă de Compania de Apă Someș S.A. pentru derularea ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Cluj și Sălaj în perioada 2014 – 2020”.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea modalităților de identificare a beneficiarilor, modalitatea de soluționare a situațiilor identificate in limita procedurala prevăzuta de normele metodologice și procedura de acordare de stimulente educaționale sub forma tichetelor sociale în conformitate cu prevederile Legii Nr. 248/2015 privind stimularea participării la învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate.

13. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Dosarele cu materialele prezentate la ordinea de zi pot fi ridicate de către consilieri, începând cu data de 21 aprilie 2016, ora 14:00, de la Secretariatul Consiliului Local din sediul Primăriei Municipiului Dej – Camera Nr. 15.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER