Conectează-te cu noi

Administraţie

EXCLUSIV – Ce se întâmplă cu locul liber lăsat de Nelu Anca în Consiliul Local Dej?

Publicat acum

pe

sedinta CL deseuri consilier local

Nelu Anca și-a dat demisia din Consiliul Local Dej, locul său urmând să fie declarat vacant la ședința din această lună.

Așa cum Dej24.ro a anunțat de săptămâna trecută, Nelu Anca și-a dat demisia din Consiliul Local Dej și din PSD, motivând, pe 13 aprilie, că ”modul în care se exercită actul de decizie nu este unul potrivit principiilor mele. Principiul meu este că decizia se ia sus, doar se judecă și se analizează de jos în sus, cu propuneri plecate de la oameni, nu cu lucruri impuse. Ultima chestie este chiar lista de consilieri care a fost întocmită pentru PSD, în care au intrat oameni care n-au activitate nici măcar o zi în PSD. Totodată, au fost eliminați oameni care se identifică în întreaga lor activitate și viață cu partidul și nu pot să agreez o asemenea atitudine”, ne-a declarat cel mai nou reprezentant al ALDE.

În ședința din această lună a Consiliului Local Dej, aleșii vor constata încetarea mandatului de consilier local a lui Nelu Anca și vor declara vacant locul fostului social-democrat. În mai, conform legii, secretarul Primăriei Municipiului Dej ar fi urmat să consulte partidele pentru desemnarea următorului candidat aflat pe lista USL stabilită în 2012 (între PSD-PNL-PC).

Având în vedere că apoi mai există o singură lună până la încheierea tuturor mandatelor (pentru că în iunie se constituie noul CL, după alegeri) și că există majoritate, locul lăsat liber de Nelu Anca va rămâne neocupat, iar Consiliul Local Dej va funcționa doar cu 18 aleși la ultima întrunire a acestora.

Adrian Oșan (fost reprezentat al PC, actualmente ALDE) ar fi urmat să fie consilier local, conform listei care a fost întocmită acum patru ani (Oșan a ocupat poziția cu numărul 15).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER