Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Consilierii locali din Dej vor discuta bugetul la sfârșitul lunii acesteia

Publicat acum

pe

....

consilieri sedinta buget Dej (2)

Consilierii locali din Dej se vor întruni vineri, 29 ianuarie, de la ora 12, în cadrul primei ședințe ordinare din acest an.

....

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Grădiniței ”Junior” în anul 2016.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Liceului Tehnologic ”Someș” în anul 2016.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” în anul 2016.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” în anul 2016.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea excedentul bugetar al Spitalului Municipiului Dej în anul 2015.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului Spitalului Municipal Dej pe anul 2016.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local al Municipiului Dej la data de  31 decembrie 2015.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al Municipiului Dej în anul 2016.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării multianuale a obiectivului de investiţii ”Modernizare Străzi în Municipiul Dej” – Castanilor, Prunilor, Izvor, Siret, Brazilor, Tatra, Gheorghe Lazăr, Miron Costin, Dumbrava Roşie.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării multianuale a obiectivului de investiţii – ”Achiziţie maşină de intervenţie”.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Indicatorilor tehnico economici actualizaţi ai investiţiei ”Modernizare Străzi în Municipiul Dej” finanţat prin Programul Naţional de dezvoltare locală.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2016.
 13. Proiect de hotârâre privind aprobarea modalității de atribuire a serviciilor publice de transport public local al persoanelor.
 14.  Proiect de hotârâre privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii, a Caietului de sarcini privind prestarea Serviciului și Regulamentul de transport al S.C. Transurb S.A. Dej.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 2 la Contractul de concesiune Nr. 2/2392 din 12 martie 1993.
 16. Proiect de hotărâre privind aprobarea retragerii dreptului de folosință a beneficiarului Lotului Nr. 1, situat în Municipiul Dej, Strada Andrei Mureșanu Nr. 19, care nu a respectat prevederile ‘art. 6’, alin. (1) din Legea Nr. 15/2003 republicată și redistribuirea acestui lot în folosință gratuită pe durata existenței locuienței proprietate personală.
 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de concesiune Nr. 1/984 din 2 februarie 2006 pentru terenul cu destinație” Extindere la parterul blocului.”
 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Normelor privind condițiile de execuție a lucrărilor aferente rețelelor tehnico-edilitare realizate pe domeniul public și privat al Municipiului Dej.
 19. Proiect de hotărâre privind aprobarea convenției de parteneriat încheiată între Municipiul Dej și Asociația Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca, Filiala Dej.
 20.   Proiect de hotărâre privind aprobarea modelului de invitaţie pentru persoane fizice sau juridice care au obligaţia să efectueze declaraţiile pentru înscrierea în Registrul Agricol pentru perioada 2015 – 2019.
 21. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 25 din 24 februarie 2005, privind aprobarea metodologiei de eliberare a Acordului de funcționare pentru activitățile de comercializare a produselor și serviciilor de piață, inclusiv a Anexelor Nr. 1 – 6 care fac parte integrantă din hotărâre.
 22. Proiect de hotârâre privind vânzarea prin licitație publică cu strigare a imobilului situat în Municipiul Dej, Strada Crângului Nr. 1 (bloc V O 3) și a terenului aferent în suprafață de 2.581 m.p.
 23. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER