Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Consiliul Județean Cluj a premiat astăzi două eleve de 10 din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Consiliul Judetean Cluj premiere elevi nota 10 (1)

Două eleve de nota 10 din Dej au fost premiate astăzi, la sediul Consiliului Județean Cluj, pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură.

În această dimineață, cu începere de la ora 10:00, în Sala de Şedinţe a Consiliului Județean Cluj, a avut loc ceremonia publică de premiere a celor 15 elevi care au obţinut media 10,00 la admiterea în clasa a IX-a şi a elevei care a obţinut media 10,00 în urma probelor susţinute în cadrul examenului de Bacalaureat – sesiunea iunie 2015.

Este vorba despre două absolvente ale clasei a VIII-a de la Şcoala Gimnazială  ”Avram Iancu” Dej. Elevele Mânzat Iulia-Alexandra şi Roşu Maria, au încheiat ciclul gimnazial cu media 10, obţinând media 10 pe parcursul claselor V – VIII şi tot media 10 la Evaluarea Naţională 2015.

Vă reamintim faptul că, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180/30.07.2015, Consiliul Judeţean Cluj a aprobat premierea acestor elevi de excepţie cu suma de 1.500 lei/elev pentru cei care au obţinut media 10,00 la admiterea în clasa a IX-a, respectiv cu suma de 3.000 lei pentru eleva care a obţinut media 10,00 la examenul de Bacalaureat.

„Astăzi, 11 septembrie 2015, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Mihai Seplecan, împreună cu inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, domnul prof. Valentin Cuibus, au premiat elevii care au obţinut media 10,00 la admiterea în clasa a IX-a, ca urmare a mediei aritmetice de la testele naţionale şi a mediei generale a anilor de studii, precum şi pe eleva care a obţinut media 10,00 în urma probelor susţinute în cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie 2015”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Cluj.

Doresc în primul rând să vă felicit pe voi, pe elevi, dar şi pe profesori şi părinţi pentru că aţi adus Clujul în fruntea ţării. Prin efortul vostru, prin răbdare şi sacrificiu, aţi făcut posibil acest lucru. În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj vă asigur de tot sprijinul şi susţinerea a tot ceea ce faceţi şi veţi face în viitor pentru binele judeţului nostru. Da, avem nişte copii extraordinari, iar asta se datorează atât lor personal, cât şi profesorilor şi directorilor şcolilor în care şi-au desfăşurat activitatea şcolară, părinţilor şi prietenilor care i-au susţinut şi împins spre performanţă. Iată de ce Consiliul Judeţean Cluj a ales, ca şi-n ceilalţi ani, să investească în aceşti elevi merituoşi, şi să le ofere un imbold acestor creiere pe care le dorim, din tot sufletul, să rămână la noi în judeţ”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan.

Consiliul Judeţean Cluj va continua această iniţiativă de a susţine învăţământul clujean, prin premierea celor peste 400 de elevi şi profesori care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale în anul şcolar 2014-2015. Astfel, în data de 22 şi 24 septembrie 2015, vor avea loc două festivităţi de premiere, la Universitatea Babeş-Bolyai şi la Teatrul Naţional Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Elevele de 10 ale municipiului Dej, premiate pentru performanţele şcolare – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER