Conectează-te cu noi

Administraţie

Consiliul Local Dej, ajutoare financiare în urma a două incendii – FOTO

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej au decis să acorde ajutor financiar proprietarilor a două locuințe de pe raza municipiului Dej, care au fost mistuite de flăcări la sfârșitul lunii ianuarie.

Aleșii locali din Dej s-au întrunit joi în cadrul unei ședințe ordinare pe luna febrarie, pe ordinea de zi aflându-se și două proiecte care vizează acordarea de ajutoare în urma a două incendii produse pe raza municipiului Dej luna precedentă. Este vorba despre incendiile de pe strada Pițigoilor, din 29 ianuarie și de cel produs pe strada Fagului, pe 17 ianuarie, ambele din cartierul dejean Ocna Dej.

Vă reamintim, miercuri, 29 ianuarie, în jurul orei 15:30, a izbucnit un incendiu la o casă de locuit situată pe strada Pițigoilor din cartierul dejean Ocna Dej. Pompierii, chiar dacă au intervenit în scurt timp la fața locului, nu au reușit să salveze mare lucru, flăcările mistuind în totalitate construcția. În urma incendiului, au fost rănite patru persoane – trei adulți și o minoră în vârstă de 15 ani, care a suferit arsuri de gradul III. Detalii AICI!

Cel de-al doilea incendiu s-a produs pe strada Fagului din municipiul Dej, vineri, 17 ianuarie, în jurul orei 17:15. Din fericire, acesta nu s-a soldat și cu victime, doar cu pagube materiale însemnate. Detalii AICI!

Astăzi, în cadrul ședinței CL Dej, aleșii locali au hotărât să aloce suma de 20.000 de lei pentru incendiul de pe strada Pițigoiului și 13.000 de lei pentru familia afectată de incendiul de pe strada Fagului. Ambele proiecte au trecut, prin vot secret.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER