Conectează-te cu noi

Sport

Continuitate la FC Unirea Dej | Antrenorul Dragoș Militaru și-a reînnoit contractul – FOTO

Publicat acum

pe

FC Unirea Dej și antrenorul Dragoș Militaru au ajuns la un acord privind reînnoirea contractului dintre cele două părți. Cu gorjeanul în vârstă de 30 de ani pe banca tehnică, dejenii au obținut cele mai bune rezultate din ultimul deceniu.

În această dimineață, președintele executiv al Unirii Dej, Gabriel Magdaș și antrenorul Dragoș Militaru au bătut palma și au reînnoit contractul dintre cele două părți (care urma să expire la sfârșitul sezonului). Noua înțelegere este valabilă până în vara anului 2022, cu posibilitate de prelungire până în 2023, astfel că FC Unirea Dej și-a securizat banca tehnică. Antrenorul ”panterelor roz” va lucra cu același staff – format din secunzii Moussaddak Moundir și Eusebiu Șuvagău, alături de antrenorul cu portarii Constantin Bădan.

“Având ca punct de pornire munca depusă până în acest moment de către tânărul antrenor Dragoș Militaru, am considerat că este o prioritate pentru club prelungirea perioadei contractuale. Pentru a continua pe aceeași cale ascendentă proiectul clubului, antrenorul Dragoș Militaru reprezintă un pilon important și avem convingerea că odată cu prelungirea contractului vor apărea noi bucurii pentru iubitorii fotbalului dejean. Conducerea clubului va fi alături de staff-ul tehnic în îndeplinirea tuturor obiectivelor pe termen scurt și mediu. Urez mult succes staff-ului tehnic”, a declarat pentru Dej24.ro președintele executiv al Unirii Dej, Gabriel Magdaș.

”E un semn că munca din ultimul an a fost apreciată, bineînțeles și rezultatele au fost cele mai bune din ultimii 10 ani, iar această prelungire a angajamentului a venit într-un mod natural. Vreau să încercăm să ne apropiem cât mai mult de obiective mai importante atât pentru club, cât și pentru oraș. Din prima zi de când am venit am zis că vreau să mă bat doar la primul loc. Aici și peste tot unde o să merg, echipa o să fie pregătită cu gândul să fie numărul 1, ca mentalitate, joc, atitudine. Alături de președintele care a oferit liniștea necesară de a lucra, alături de staff și de toți cei implicați în evoluția echipei ne dorim să creștem într-un mod corect și să creem ceva solid și de încredere pentru viitor”, ne-a spus Dragoș Militaru, la scurt timp după reînnoirea angajamentului cu formația dejeană.

Vă reamintim, FC Unirea Dej ocupă primul loc în seria a IX-a din Liga a III-a, cu 25 de puncte acumulate în 10 meciuri (opt victorii, un egal și o singură înfrângere).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER