Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV. Contractele stranierilor de la Unirea Dej au expirat. Mai rămân la club?

Publicat acum

pe

Unirea Dej-Tomis Constanta volei masculin (4)

Situație incertă pentru mai mulți jucători de la clubul de volei Unirea Dej. Angajamentele lor cu Unirea s-au încheiat astăzi și nu se știe dacă vor mai continua la echipa antrenată de Victor Lazăr și Tibi Szilagyi.

Este vorba despre cei trei stranieri, Ugljesa Ilic, Danilo Mirosavljevic și Cristian Imhoff, al căror contracte au fost valabile doar pentru un singur sezon competițional (conform reglementărilor internaționale, stranierii pot semna pe un singur sezon, ulterior existând posibilitatea prelungirii). În cazul sportivilor din Serbia, contractul lor a expirat azi, iar cel al argentinianului la sfârșitul lunii.

Chiar și așa, toți trei au acord de joc (act prin care sportivul poate juca pentru club în meciurile oficiale și amicale) cu Unirea până la data de 1 mai, deci aceștia vor putea evolua în meciurile din play-off cu Știința Explorări Baia Mare.

Întrebat despre situația celor trei voleibaliști stranieri, Florin Tarța, vicepreședintele clubului Unirea Dej a declarat pentru Dej24.ro că după terminarea campionatului (după meciul/meciurile cu Baia Mare) urmează să se poarte discuții cu aceștia pentru a vedea dacă rămân sau nu la clubul din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER