Conectează-te cu noi

....

Sport

CRONICĂ. FC Unirea Dej a ”MĂCELĂRIT” Bistrița, în Cupa României – FOTO

Publicat acum

pe

....

Echipa de fotbal Unirea Dej a spulberat Unu Fotbal Club Gloria Bistrița, scor 7-0, în al doilea tur al Cupei României și s-a calificat ”en fanfare” în următoarea fază a competiției.

Partida dintre FC Unirea Dej și Unu Fotbal Club Gloria Bistrița – disputată în această după-amiază, cu începere de la ora 16:30, pe Stadionul Municipal Dej – a contat pentru al doilea tur al Cupei României. Dejenii au fost la un pas să deschidă scorul în minutul 5, când Adi Pop a executat o lovitură liberă de pe dreapta și Kereki, cu capul, a trimis pe lângă. La scurt timp, Frăsineanu a pasat excelent pentru Chira, însă acesta a ratat de puțin ținta.

....

În minutul 9, Adi Pop l-a găsit în fața porții pe Andrei Pop și șeptarul a îndeplinit o simplă formalitate. În minutul 16, același Andrei Pop a vrut să paseze în careu pentru un coechipier, însă Petruț a trimis balonul în propria poartă și tabela s-a modificat din nou. Cinci minute mai târziu, Florin Blaj a bătut un corner de pe stânga și Vomir, cu capul, a trimis milimetric pe lângă poarta Bistriței.

În minutul 25 s-a înregistrat o ocazie monumentală a gazdelor. Frăsineanu a scăpat singur pe partea dreaptă și a pasat în fața porții, de unde Andrei Pop a ratat incredibil, din 4 metri. La două minute după reluare, Frăsineanu a sprintat în bandă și a finalizat cu un șut în diagonală. În minutul 51, Florin Blaj și-a încercat norocul de pe partea stângă, mingea respinsă de bistrițeni a ajuns la Andrei Pop și a acesta a înscris pentru 4-0, din 6 metri. La cealaltă poartă, Raul Papp l-a blocat excelent pe Allasan, la singura ocazie importantă a bistrițenilor.

În minutul 58, Andrei Pop a pasat perfect pentru Frăsineanu și optarul a marcat cu un lob superb. Cu 25 de minute înainte de final, Giurgean ”s-a distrat” în banda dreaptă și a trimis în fața porții adverse, de unde Florin Blaj a dus scorul la 6-0. În minutul 80, Giurgean a zguduit transversala, pentru ca mai apoi, la faza următoare, Cocian să stabilească scorul final, 7-0, cu ajutorul bării.

Elevii antrenați de Dragoș Militaru au controlat ostilitățile (din toate punctele de vedere – posesie, ocazii, șuturi pe/spre poartă, etc.) pe tot parcursul jocului și nu le-au dat nicio șansă adversarilor din județul vecin. În urma acestei victorii zdrobitoare, FC Unirea Dej s-a calificat în al treilea tur al Cupei României.

FC Unirea Dej: 1. R. Papp, 18. Al. Papp, 5. Kereki, 2. Vomir, 19. Roș, 6. Cătinean, 15. Ad. Pop, 13. Chira, 8. Frăsineanu, 7. A. Pop, 10. Fl. Blaj. Rezerve: 12. Farcaș, 4. Al. Rus, 11. B. Pop, 20. Al. Blaj, 17. Cocian, 16. Peter, 3. Giurgean, 14. Sabo, 9. Lăcan. Antrenor: Dragoș Militaru.

Unu Fotbal Club Gloria Bistrița: 22. Mureșan, 2. Petruț, 20. Bălan, 5. Potra, 14. Vărărean, 24. Trifan, 6. Libong, 8. Suciu, 11. Mihali, 18. Allasan, 28. Burghele. Rezerve: 1. Albuț, 15. Minta, 16. Băldean, 17. Georgiță, 7. Sulici, 23. Bococi, 29. Mîndrean. Antrenor: Dănuț Matei.

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER