Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. FC Unirea Dej a pierdut cu Gloria Bistrița. Cine S-A REMARCAT – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a pierdut cu 2-0 confruntarea amicală cu ACS Unu Fotbal Gloria Bistrița. Pentru elevii lui Gică Barbu urmează o partidă de verificare cu ”U” Cluj – Elite.

Amicalul s-a disputat astăzi, cu începere de la ora 12, pe Iclod Arena. Prima ocazie de gol s-a înregistrat în minutul 15, când Hîmpea a șutat din marginea careului mare și portarul bistrițean a reținut cu ușurință. În minutul 27, Plaian și-a încercat norocul cu un șut de la distanță, fără succes pe tabelă. Și Pop a prins un șut bun de la 16 metri, însă balonul a trecut pe lângă poarta adversă.

În minutul 36, Pintea a faultat în 20 de metri – poziție centrală, arbitrul a indicat lovitură liberă și Nalați – cu o execuție superbă – a deschis scorul. Imediat după reluare, bistrițenii puteau face 2-0, numai că Brie a avut o intervenție fabuloasă și a închis poarta gazdelor.

În minutul 51, din poziția din care Nalați a marcat pentru Fotbal Club Gloria Bistrița, uniristul Pintea a executat dezamăgitor o lovitură liberă, în zid. Oaspeții și-au dublat avantajul în minutul 59. Pintea s-a complicat și a pierdut balonul pe partea stângă, iar Stoianof, din 7 metri, nu l-a iertat pe fostul portar al formației Juventus București.

Cu 10 minute înainte de final, Hîmpea a pasat excelent pentru Blaj, însă acesta din urmă nu a fost insipirat și a șutat la colțul scurt, deși putea alege cealaltă jumătate a porții adverse. Același Blaj a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Pintea a pus capul, dar a ratat ținta și tabela a rămas la fel.

FC Unirea Dej – ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița s-a încheiat 0-2 și elevii lui Gică Barbu înregistrează al doilea eșec în meciurile de pregătire. Astăzi s-au remarcat pozitiv fundașii centrali Onicaș și Pintea (cuplu solid, experimentat), însă s-au văzut carențe îngrijorătoare pe partea dreaptă, la Szabolcs (reprofilat din fundaș central) și s-a simțit lipsa unui vârf autentic în atacul Unirii.

Pentru uniriști urmează amicalul cu ”U” Cluj – Elite. Acesta este programat miercuri, 13 februarie, de la ora 13, la Cluj-Napoca.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER