Conectează-te cu noi

....

Sport

Victorie URIAȘĂ pentru Unirea Dej. A bătut echipa de pe locul 2, SCMU Craiova – FOTO

Publicat acum

pe

....

Echipa de volei Unirea Dej a învins cu 3-0, pe teren propriu, formația SCMU Craiova. Voleibaliștii dejeni au fost la înălțime și nu le-au dat prea multe șanse adversarilor.

Partida – care a contat pentru a XV-a etapă a Diviziei A1 la volei masculin, a patra a returului – s-a disputat astăzi, cu începere de la ora 18, în Sala Sporturilor Dej. Înaintea acestei confruntări, dejenii ocupau a șasea poziție în clasament, cu 19 puncte acumulate, în vreme ce sportivii din Craiova se situau pe a doua treaptă a podiumului, cu 31 de puncte strânse până acum.

....

Meciul de la Dej a fost controlat în totalitate de elevii lui Marius Dascălu și Tibi Szilagyi. Dejenii au apăsat pedala de accelerație încă din primul set, s-au desprins pe tabelă și s-au impus cu 25-19, în numai 22 de minute de joc.

Gazdele au continuat forcing-ul și în actul secund și nu le-au dat prea multe șanse craiovenilor aflați pe locul doi în clasament. La finalul celor 28 de minute scurse din runda secundă, tabela din Sala Sporturilor Dej a indicat 25-21.

Uniriștii au început la fel de bine și setul trei (3-0, 6-2, 11-8) și n-au mai cedat frâiele jocului (16-10, 18-14, 20-17), deși oltenii s-au apropiat periculos pe final (21-21, 23-22, 24-23). S-a încheiat 27-25, iar CS Unirea Dej a obținut toate cele trei puncte puse în joc.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER