Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. FC Unirea Dej a pierdut cu liderul Comuna Recea în ultima etapă a turului – FOTO

Publicat acum

pe

În ultima etapă a turului Ligii a III-a, FC Unirea Dej a fost învinsă, scor 1-4, în deplasare, de formația Fotbal Comuna Recea, liderul seriei a V-a. Deși echipa din Maramureș a fost per total mai bună, dejenii au avut penalty neacordat la scorul de 1-2, iar soarta jocului putea fi alta dacă arbitrul Adina Pop ar fi indicat lovitură de la punctul cu var.

Partida din această după-amiază – care a debutat la ora 14 – a contat pentru a XV-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a, ultima rundă a turului de campionat. Înaintea acestei confruntări, FC Unirea Dej ocupa locul 10 în clasament, cu 18 puncte acumulate, în vreme ce oaspeții se situau pe prima poziție, având 31 de puncte strânse până acum.

Prima ocazie de gol le-a aparținut dejenilor, însă Bogdan Pop – din lovitură liberă – a trimis pe lângă poarta apărată de Bota. În minutul 12, la prima lor acțiune de poartă, gazdele au deschis scorul. La un corner bătut de pe partea stângă, Papp a fost visător și Chinde – nemarcat – a deschis scorul cu o lovitură de cap. De cealaltă parte, Florin Blaj a lovit transversala din lovitură liberă și lui Onicaș i-au lipsit câțiva centimetri să împingă mingea în plasă.

Dejenii au egalat în minutul 36. Andrei Pop a șutat de la marginea careului mare, Bota a respins în lateral și Radu Zaharia a trimis cu multă siguranță în poartă. Până la pauză, Papp a greșit din nou în bandă, balonul a ajuns la Olteanu – nederanjat de Sabo sau Kereki, cei doi fundași centrali – și acesta a marcat simplu, din 5 metri.

Portarul Unirii Dej, Dorin Farcaș a intervenit fabulos în debutul reprizei secunde și și-a salvat echipa de la primirea încă unui gol. Apoi, tot el a boxat spectaculos un șut trimis în forță. Încet, dar sigur, dejenii au preluat controlul jocului și preț de 15 minute s-au instalat în terenul maramureșenilor. Onicaș, cu un șut de la distanță și Bogdan Pop, cu o execuție peste poartă, nu au reușit să egaleze.

În minutul 71, uniriștii au cerut – pe bună dreptate! – penalty. Florin Blaj a fost faultat evident în careu, însă centralul Adina Pop i-a acordat decarului cartonaș galben pentru simulare. Până la final, gazdele au turat motoarele și au ratat câteva ocazii uriașe, goalkeeper-ul Farcaș remarcându-se din nou de cel puțin trei ori. Din păcate pentru echipa sa, portarul nu a mai putut bloca reușitele lui Chinde și Pașca, din finalul jocului, astfel că FC Unirea Dej a fost învinsă cu 4-1.

În ciuda acestui rezultat, dejenii acumulează 18 puncte – cu 5 mai multe decât la sfârșitul turului trecut de campionat și se află la 4 puncte de locul 7 sau 8 (22 puncte).

FC Unirea Dej: 12. Farcaș, 8. Papp, 5. Kereki, 6. Sabo, 3. Plaian, 19. Onicaș, 17. Zaharia, 18. Pop B., 11. Farcaș Ad., 10. Fl. Blaj, 9. Pop A. Antrenori: Ionuț Bal, Adrian Bud.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER