Conectează-te cu noi

Sport

Dejeanul Paul Papp despre noul selecționer al României, Mirel Rădoi: “Are personalitate. E total dedicat profesiei”

Publicat acum

pe

foto: sportnews.ro
loading...

Fotbalistul dejean Paul Papp spune despre noul selecționer al României, Mirel Rădoi că este un excelent comunicator și că lucrează foarte mult pe partea tactică.

Paul Papp a declarat că n-a fost surprins de numirea în fruntea naționalei a lui Mirel Rădoi, cu care a lucrat timp de cinci luni la Steaua, în toamna lui 2015.

“Are personalitate, știe mult fotbal. E total dedicat profesiei și sunt convins că va avea succes pe banca primei reprentative. Cel mai interesant lucru cu care am rămas din perioada în care am colaborat a fost felul lui de a comunica. Nu e prieten cu jucătorii, oferă și impune respect, menține o anumită distanță firească, dar găsește calea să-ți transmită rapid și corect ce așteaptă de la tine. Lucrează foarte mult pe partea tactică, iar rezultatele de la tineret îl recomandă”, a declarat, conform Libertatea, fundașul în vârstă de 30 de ani.

Despre revenirea sa la națională, dejeanul a spus: ”Nu mi-am pierdut încă speranța de a mă reîntoarce la echipa națională, dar momentan n-am prins meciuri la club și n-aș merita să fiu acolo. Antrenorul de la Sivasspor mi-a spus că-mi va oferi șansa mea, sper să joc și să revin în atenție la reprezentativă, având în vedere că au mai fost și alți jucători chemați, chiar dacă evoluau puțin la club”.

18 selecții în echipa națională a strâns Paul Papp, a marcat trei goluri, iar ultima prezență la lot a fost în 2015.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER