Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. FC Unirea Dej – CS Ocna Mureș 3-1. Încă două meciuri până la baraj – FOTO

Publicat acum

pe

Calificată matematic la barajul de promovare în Liga a II-a și cu mai multe schimbări în primul ”11” față de ”echipa standard”, FC Unirea Dej a învins cu 3-1 CS Ocna Mureș.

Confruntarea dintre FC Unirea Dej și CS Ocna Mureș – care a avut loc în această după-amiază, cu începere de la ora 17, pe Stadionul Municipal – a contat pentru a XVI-a etapă a seriei a IX-a din Liga a III-a.

Oaspeții puteau deschide scorul în minutul 11. Kereki a greșit nepermis în apărare și Cioară a scăpat singur spre poarta Unirii, însă a trimis peste. Zece minute mai târziu, Alex Blaj a pierdut mingea și de data aceasta Cioară nu a mai ratat ținta, profitând și de faptul că Georgescu a ieșit dintre buturi. Gazdele au replicat prin Chira, cu un șut de la distanță. Cu cinci minute înainte de finalul primei părți, Cocian a centrat excelent în fața porții și Serediuc a reușit egalarea. La faza imediat următoare, Chira a făcut 2-1, în urma unei centrări de la Papp.

După reluare, Cocian a executat un corner de pe partea stângă și Alex Blaj – din 5 metri – a făcut 3-1, profitând de o bâlbâială în apărarea fotbaliștilor din Alba. În minutul 59, Cioară a zguduit transversala, din lovitură liberă de la 18 metri. Apoi, Papp a salvat de pe linia porții balonul expediat de Frențiu, tot din lovitură liberă. În minutul 63, oaspeții au fost la un pas să reducă din diferență, însă Georgescu a fost la post. Nici Adi Pop nu a fost mai norocos, cu un șut peste poarta adversă.

S-a încheiat 3-1 și până la barajul de promovare în Liga a II-a, FC Unirea Dej mai are de disputat două jocuri: în deplasare la Cugir și ”acasă” cu Avântul Reghin.

FC Unirea Dej: Georgescu – Peter, Al. Blaj, Kereki, Al. Papp, Cătinean, Chira, Ad. Pop, B. Pop, Serediuc, Cocian: Rezerve: Farcaș, R. Papp, Toderean, I. Rus, Frăsineanu, Sabo, Meszaros, Fl. Blaj, Vomir. Antrenor: Dragoș Militaru.

CS Ocna Mureș: Vl. Ignat –  Cunțan, Haiduc, C. Lazăr, Al. Kiraly, Socaci, Frențiu, G. Goronea, M. Domșa, Cl. Marcu, Cioară. Rezerve: Angeru, Uță, M. Cristea, Tocu, Guț, Isac, Vădan, Chișu. Antrenori: Gabriel Cotoară.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER