Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. FC Unirea Dej, victorie norocoasă, dar muncită, cu Gaz Metan Mediaș 2. NOTELE Dej24.ro – FOTO

Publicat acum

pe

....

Echipa de fotbal Unirea Dej a învins cu 2-0, în deplasare, formația Gaz Metan Mediaș și adaugă încă trei puncte în clasament, la capătul unui meci în care dejenii au avut posesia, dar medieșenii au trimis mai multe șuturi.

Partida cu Gazul – programată în această după-amiază, cu începere de la ora 15, la Mediaș – a contat pentru a XX-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a. Înaintea acestei confruntări, FC Unirea Dej se clasa pe locul 12, cu 19 puncte acumulate, în vreme ce gazdele ocupau penultimul loc în clasament (15), cu numai 11 puncte strânse până acum.

....

Blaj a trimis primul șut pe spațiul porții și la scurt timp medieșenii au replicat prin Hăjmășan. În minutul 14, Hîmpea a scăpat singur pe partea dreaptă, dar nu a avut cui pasa în fața porții. Imediat după, portarul Cristea a respins cu capul din marginea careului mare, însă Pop – cu poarta goală – a ratat lobul.

Finalul primei părți le-a aparținut gazdelor. Hăjmășan, Sîncelean și Doda l-au pus, pe rând, la încercare pe Farcaș, fără succes. Dejenii au dat lovitura în minutul 45. Pintea a executat o lovitură liberă – poziție centrală – în dreapta portarului Gazului și a deschis scorul.

Medieșenii au început în forță actul secund. Ilieș a scăpat singur cu Farcaș, dar goalkeeper-ul Unirii a avut o intervenție fabuloasă și și-a salvat echipa. Două minute mai târziu, Hăjmășan a bătut bine o lovitură liberă și același Farcaș s-a remarcat și a respins.

Elevii antrenați de Gică Barbu au fost la un pas de 2-0 în minutul 51. Hîmpea a trimis excelent plasat, numai că nou-intratul Gîrnod a respins balonul. Tabela s-a modificat, totuși, în minutul 58: terenul prost le-a jucat feste gazdelor, portarul Gazului a calculat greșit traiectoria mingii expediate de Pop și a intrat în plasă.

Hetea putea majora apoi diferența, dar nu a ajuns la timp la întâlnirea cu mingea. În minutul 78, Mîndrean a driblat doi apărători în zona careului mic și a trimis peste transversală din numai câțiva metri. Până la final, doar Blaj a mai executat o lovitură liberă direct pe poartă.

La finalul celor 90 de minute, tabela de marcaj a indicat 2-0 pentru FC Unirea Dej – echipa mai experimentată și care a avut posesia, deși medieșenii au avut mai multe șuturi. O victorie a dejenilor norocoasă, dar muncită, pe un teren prost.

NOTELE Dej24.ro (1-4 – foarte slab/ dezamăgitor, 5-6 – satisfăcător/ și-a făcut treaba, 7-8 – contribuție decisivă, 9-10 – foarte bine/ excelent).

FC Unirea Dej: 12. Farcaș – 7, 3. Plaian – 6, 20. Pintea – 7, 6. Kovacs – 5, 15. Pîrv – 4, 10. Fl. Blaj – 6, 19. Onicaș – 6, 5. Cătinean – 6, 8. Hetea – 6, 7. Hîmpea – 5, 9. Pop A – 7. Au mai intrat: Budean – 6, Pop B. – 6, Corduneanu – 6, Sabo – 6. Antrenor: Gheorghe Barbu – 9.

Gaz Metan Mediaș 2: 30. Cristea, 29. Capră, 22. Pop D., 15. Avram, 19. Jica, 20. Bîrză, 8. Sîncelean, 17. Doda, 10. Hăjmășan, 7. Ileș, 11. Mateș. Rezerve: 1. Gîrnod, 6. Krestel, 94. Vlad, 90. Bîrsan, 9. Costea, 23. Mîndrean, 28. Nicula. Antrenor: Dumitru Solomon.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER