Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. Unirea Dej a trecut și de Arieșul Turda, scor 3-1, și rămâne NEÎNVINSĂ – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a învins cu 3-1, pe teren propru, formația Arieșul Turda, în a patra etapă a seriei a IX-a din Liga a III-a.

Dejenii puteau deschide scorul încă din minutul 3. Florin Blaj a pasat excelent în fața porții pentru Frăsineanu, însă acesta a ratat incredibil din 2 metri. De cealaltă parte, Dan a pătruns printre mijlocașii dejeni și a tras peste poarta Unirii. În minutul 37, Andrei Pop ”s-a distrat” cu apărarea turdeană, a intrat în careu, dar din ”unghi mort” nu a mai găsit spațiul porții. Câteva minute mai târziu, tot el a tras de la distanță și a ratat de puțin ținta.

Turdenilor le-a aparținut prima ocazie a reprizei secunde, când Paleoca, cu capul, a trimis peste poarta apărată de Farcaș. În minutul 54, Frăsineanu a accelerat în banda stângă și a pasat în fața porții, dar Cocian nu a putut finaliza din 2 metri. Două minute mai târziu, la un corner executat de pe partea stângă, Ionuț Rus a reușit să deschidă scorul pentru Unirea. La faza imediat următoare, Farcaș a avut o intervenție salvatoare la șutul lui Băețan.

În minutul 58, Andrei Pop a driblat tot ce i-a ieșit în cale, inclusiv portarul și a făcut 2-0 cu un șut din întoarcere. Trei minute mai târziu, antrenorul Dragoș Militaru și-a pus mâinile în cap la ratarea lui Cătinean, care era singur, cu toată poarta în față, și a trimis peste. Apoi, Paleoca putea reduce din diferență pentru Arieșul, numai că Farcaș a fost la post. În minutul 69, în urma unui corner, Andrei Pop a vrut să paseze spre un coechipier și Salcău și-a trimis balonul în propria poartă.

Cu cinci minute înainte de finalul jocului de pe Municipal, Hetea a profitat de o desincronizare în apărarea dejeană și a redus din diferență. Oaspeții puteau reintra în joc în minutul 87, când Lemnaru a trimis cu capul în transversală, iar mingea a căzut pe linia porții. În cele din urmă s-a încheiat 3-1 pentru Unirea Dej, iar elevii lui Dragoș Militaru rămân neînvinși în acest sezon: 3 victorii, golaveraj 8-1 (și o restanță cu Alba Iulia).

FC Unirea Dej: 12. Farcaș, 18. Papp Al., 2. Vomir, 5. Kereki, 4. Rus I., 6. Cătinean, 17. Cocian, 19. Pop Ad., 8. Frăsineanu, 10. Blaj Fl., 7. Pop A. Rezerve: 1. Papp R., 20. Blaj Al., 16. Peter, 15. Giurgean, 11. Pop B., 13. Chira, 14. Sabo, 9. Lăcan. Antrenor: Dragoș Militaru.

Arieșul Turda: 1. Onciu, 2. Chiș, 5. Cimpoeșu, 4. Ionescu, 6. Manu, 18. Paleoca, 8. Savu, 11. Băețan, 10. Salcău, 9. Lemnaru, 7. Dan. Rezerve: 36. Pop R., 19. Pîrv, 21. Vescan, 13. Svichi, 14. Hetea, 3. Indreica, 17. Oltean, 20. Marcu, 16. Cocoară. Antrenor: Constantin Olariu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER