Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. Unirea Dej și-a luat revanșa cu Alba Iulia și barajul e tot mai aproape – FOTO

Publicat acum

pe

După înfrângerea din tur, singura suferită în acest sezon, echipa de fotbal Unirea Dej și-a luat revanșa în fața formației Unirea Alba Iulia pe care a învins-o azi, pe teren propriu, cu 3-1.

”Duelul Unirilor” s-a consumat în această după-amiază, cu începere de la ora 15, pe Stadionul Municipal Dej. Prima ocazie de gol s-a înregistrat în minutul 2. Frăsineanu a pasat pentru Serediuc în fața porții, dar un fundaș al oaspeților a respins în ultima clipă. O fază asemănătoare a avut loc în minutul 8, doar că Blaj a centrat de pe stânga și Serediuc a ratat de puțin întâlnirea cu mingea. Apoi, tot el a scăpat singur spre poarta adversă și a trimis în portarul Sporea.

În minutul 10, Frăsineanu – aflat pe partea dreaptă – a pasat excelent pentru Cocian, care a deschis scorul cu latul. Șapte minute mai târziu, la o lovitură liberă de pe stânga, balonul a căzut în careul dejean și a ajuns la Adam care a egalat cu un șut puternic. În minutul 23, Scrob a fost la un pas de 2-1, însă mingea a fost deviată pe lângă poarta gazdelor.

După reluare, Giurgiu a executat o lovitură liberă peste transversală. Nici Adi Pop nu a fost mai norocos. În minutul 57, Florin Blaj a centrat de pe partea stângă, pe jos, și fundașul golgeter Ionuț Rus și-a adus echipa în avantaj. Cinci minute mai târziu, Frăsineanu a fost faultat în careu, centralul a indicat lovitură de la punctul cu var și Andrei Pop a transformat fără emoții. Tot el a avut apoi șansa de a face 4-1, după ce a înșirat mai mulți adversari, dar un dribling în plus l-a costat.

În minutul 75, Giurgiu a bătut o lovitură liberă peste poarta gazdelor, pentru ca ulterior, tot din lovitură liberă, să îl pună la încercare pe Farcaș. Până la final, Unirea Dej – care are cel mai bun atac și cea mai bună apărare din serie – a arătat de ce este lider și a controlat ostilitățile, fără ca Alba Iulia să îi poată pună cu adevărat vreo problemă.

Unirea Dej: Farcaș – I. Rus, Vomir, Kereki, Cr. Chira, Frăsineanu, Cătinean, Ad. Pop, Fl. Blaj, Cocian, Serediuc. Rezerve: Georgescu, Al. Blaj, Sabo, Mate, Meszaros, Al. Papp, An. Pop, B. Pop. Antrenor: Dragoș Militaru.

Unirea Alba Iulia: Sporea, F. Morar, Scrob, V. Codrea, Al. Giurgiu, Adam, Bârdea, Selagea, Bucurică, Fetița, M. Codrea. Rezerve: Sântoma, Mardare, N. Rus, Joldeș, An. David, Zsigmond, Ad. Matei, Pocol, Haj. Antrenori: Adrian Bicheși, Marcel Rusu, Ștefan Mardare.

Arbitri: R. Necrici (Chechiș), D. Nagy (Mediaș), Cl. Doarvoas (Mintia). Observatori: C. Por (Satu Mare), C. Dan (Zalău).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER