Conectează-te cu noi

Sport

CSS LAPI Dej, campioana României la Speranțe Masculin – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

LAPI Dej campioana volei sperante masculin (2)

Sala Sporturilor din Dej a găzduit în această săptămână Turneul final al Campionatului Național de Speranțe Masculin. Sportivii de la CSS LAPI Dej au fost desemnați campioni naționali.

....

La competiția de la Dej au participat cele mai bune 8 echipe din întreaga țară: CNNT Craiova, CSS Botoșani, CTF Mihai I București, CSS A. Vlahuță Râmnicu Sărat, CSS Nicu Gane Fălticeni, CVM Tomis Constanța, CSS Zalău și bineînțeles CSS LAPI Dej. Formațiile au fost împărțite în două grupe, iar cele mai bune dintre ele s-au calificat în fazele superioare ale turneului final de la Dej.

CSS LAPI Dej a învins în grupe CTF Mihai I București (3-0), CSS Zalău (3-0) și CSS CSS A. Vlahuță Râmnicu Sărat (3-0), iar apoi a întâlnit locul secund din cealaltă grupă, CSS Botoșani. Și acest meci a fost câștigat de sportivii Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej tot cu 3-0.

În marea finală disputată astăzi, de la ora 12, CSS LAPI Dej a dat piept cu formația CSS Nicu Gane Fălticeni. Dejenii au controlat ostilitățile în primul set pe care și l-au adjudecat cu 25-19. În runda secundă, oaspeții au fost la un pas de a se impune (au condus cu 21-13), însă sportivii de la CSS LAPI Dej au revenit fabulos, au preluat frâiele meciului și au câștigat actul cu 25-23. Ultimul set a fost la discreția gazdelor, care au controlat tot setul (6-1, 8-2, 10-2, 16-7) și s-au impus în final cu 25-11, câștigând totodată meciul cu 3-0.

În urma acestui rezultat, voleibaliștii dejeni au obținut locul I și au fost desemnați campioni.

CSS LAPI Dej: 1. Moldovan Antonio, 2. Pop Gabriel, 3. Pop Flaviu, 4. Moldovan Denis, 5. Bartha Bela, 6. Onul Mihai, 7. Bujor Mircea (cpt.), 11. Marton Lorinc, 12. Sălătioan Michael, 14. Vădan Florin. Antrenor: Radu Constantin.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER