Conectează-te cu noi

Sport

CU TOȚII LA STADION | FC Unirea Dej, pregătită de Liga 2. Mesajul antrenorului Militaru – VIDEO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej revine mâine, la ora 11, pe a doua scenă fotbalistică a României. Va întâlni pe Municipalul din Dej formația AFC Unirea 04 Slobozia, în prima etapă a Ligii 2.

Prețul unui bilet este 10 lei. Azi, 30 iulie, biletele pot fi achiziționate de la Braco Pub (strada Unirii nr. 1, Dealul Florilor), urmând ca mâine, de la ora 9, să se vândă atât la intrarea pe stadion dinspre Parcul Mare, cât și la cea dinspre Sala Sporturilor.

Conform legii, este INTERZIS accesul spectatorilor cu: brichete, băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru şocuri electrice, substanţe toxice, halucinogene, iritant lacrimogene ori paralizante, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale, şişuri, castete ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere ori lovire.

”Mai avem puțin până la un nou început, un nou sezon de Liga 2, care o să fie complet diferit de anul trecut. Anul trecut, fiind un sezon în care băieții au muncit foarte mult, au avut realizări foarte multe, au reușit o performanță foarte frumoasă pentru oraș și pentru club. Am avut mulți tineri, avem în continuare mulți tineri, care au nevoie ajutor, de sprijin. Până la urmă farmecul fotbalului este cu spectatori în tribună, cât mai mulți fani alături de noi, pentru a ne susține necondiționat, indiferent de rezultat. Noi o să încercăm să dăm tot ce avem mai bun, pentru a avea rezultate cât mai bune. Alături de voi (n.r. – fani) în tribună, ne dorim să fim împreună, pentru că sunt foarte mulți băieți din oraș, din județ, care au nevoie de sprijinul vostru. O să dăm tot ce avem mai bun, pentru a fi fericiți la fiecare meci. Hai Unirea!”, a declarat antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru, înaintea jocului de mâine.

Despre revenirea în Liga 2 a vorbit și președintele executiv al clubului, Gabriel Magdaș. ”Mai este doar o zi până la ceea ce acum un an părea un vis nebun al nostru celor din club: debutul în Liga 2 al echipei voastre, FC Unirea Dej. Am demonstrat tuturor că se poate și vrem ca secvențele în care sute de dejeni așteaptă jucătorii în centrul orașului să se repete cât mai des. Suntem într-un moment în care aportul dumneavoastră poate fi decisiv pentru o nouă performanță și în acest context vreau să mulțumim celor care au sprijinit financiar proiectul nostru, să mulțumim anticipat celor care vor veni în perioada următoare alături de noi și nu în ultimul rând să vă transmitem tuturor dorința de a vă vedea sâmbătă la primul joc în Liga 2 după o lungă perioadă de timp. Vă așteptăm cu un stadion renovat și pentru asta îi mulțumim domnului primar pentru implicare, dar mai ales vă așteptăm cu convingerea că împreună vom fi mult mai puternici, iar oaspeții care vor veni pe Municipalul din Dej vor resimți din plin forța unei echipe care are în spate un întreg oraș”.

”Unirea Dej debutează mâine în Liga 2. Echipa noastră a arătat că performanța nu este doar o vorbă frumoasă. Performanța înseamnă muncă, seriozitate, implicare, dăruire și bucuria victoriei. Succes băieți, aveți toată susținerea noastră. Continuăm să arătăm că la Dej se poate. Să ne susținem împreună echipa la stadion! Hai Unirea!!”, a transmis primarul Dejului, Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER