Conectează-te cu noi

Sport

Debut cu stângul pentru FC Unirea Dej. ”Panterele roz”, învinse la primul joc în Liga 2 – VIDEO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a debutat cu stângul în Liga 2, scor 0-2 cu AFC Unirea 04 Slobozia. Partida s-a disputat astăzi, de la ora 11, pe Stadionul Municipal Dej.

După 14 ani de absență, FC Unirea Dej a revenit astăzi pe a doua scenă fotbalistică a României. Deznodământul nu a fost cel așteptat, căci oaspeții au reușit să se impună cu 2-0. După o primă jumătate de oră destul de echilibrată, slobozenii au deschis scorul. Toma a centrat de pe stânga, balonul a fost recentrat cu capul în careu, de unde Cristian Mustacă a reluat din 12 metri și l-a învins pe Railean, care a atins cu vârful degetelor mingea, dar nu a reușit să o respingă.

În minutul 61, dejenii au avut o șansă mare de a egala. Florin Blaj a executat o lovitură liberă de pe stânga și Ionuț Rus a trimis cu capul în transversală. Nu au fost mai norocoase ”panterele roz” nici două minute mai târziu, când au beneficiat de șase cornere consecutive.

Unirea Slobozia – care a mai ratat câteva ocazii prin Perju, Coadă și Ibrian – a dat lovitura în minutul 68. Kereki a greșit nepermis, Afalna a recuperat balonul și a trimis în careu, de unde Mustacă a înscris pentru 2-0, cu o execuție în dreapta portarului dejean, stabilind scorul final.

De menționat că la începutul jocului de pe Municipal, ”Brigada Someșeană” – galeria Unirii Dej – a marcat printr-o coregrafie cei 100 de ani de existență.

FC Unirea Dej: Railean – I. Rus, Burdeț, Kereki, D. Roș – Al. Militaru, Cătinean (cpt.), Ad. Pop – Fl. Blaj, Andr. Pop, Frăsineanu. Rezerve: Cl. Chindriș – Meszaros, Al. Blaj, D. Pop, Al. Papp, Chira, Alex Pop, M. Manole, Vl. Bogdan. Antrenor: Dragoș Militaru.

Unirea Slobozia: Gurău – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă, Cruceru – Mustacă, Greu, Bolohan – Afalna. Rezerve: Poiană – Seb. Ivan, Trașcu, Gab. Lazăr, M. Matei, D. Mihai, Dorobanțu, Vl. Suciu, Turcu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER