Conectează-te cu noi

Sport

Culturistul Florin Damșa, din Dej, va participa la MR. OLYMPIA, în Spania. ”Sper să mă întorc cu o medalie” – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Florin Damșa, în vârstă de 27 de ani, din Dej, va participa la JOE WEIDER´S MR OLYMPIA SPAIN 2020, cel mai mare eveniment de culturism la nivel mondial. Acesta va avea loc în perioada 11-14 iunie, în Spania.

”După un an de pauză din viața competițională, am decis sa ma reîntorc pe scenă și nu oricum, ci la prestigiosul concurs JOE WEIDER´S MR OLYMPIA SPAIN 2020, cel mai mare eveniment la nivel mondial, care va avea loc în iunie, în Alicante. Am început pregătirea din septembrie 2019, împreuna cu antrenorul meu Emilio Martínez (promotorul Federației Profesioniste de Culturism și Fitness IFBB PRO SPAIN și președintele Federației Naționale de Culturism Spania). Pregătirea decurge foarte bine, tot la două, trei luni merg în Alicante pentru a mă antrena sub supravegherea antrenorului și pentru a stabili condiția mea fizică actuală. În acest an voi păși pe scenă cu un fizic schimbat față de anul 2018. Alimentația este foarte strictă și antrenamentele zilnice foarte intense. Sper ca în iunie sa ma întorc în România cu o medalie de la prestigiosul concurs Mr. Olympia, unde va trebui să mă compar cu sportivi din toată lumea”, a declarat pentru Dej24.ro Florin Damșa, cel care la Mr. Olympia va concura la categoria ”+90 kg”.

Damșa a început să practice culturismul la vârsta de 15 ani. În 2010 și 2011 a obținut locul 3, iar în 2012 a ocupat prima treaptă a podiumului Aragon Spain. De asemenea, dejeanul s-a clasat pe locul 4 la Trophy Steel Man Romania, în 2012. La Tiger Classic Oradea, a ocupat locul 7 în 2014, respectiv locul 2 în 2015. Tot în 2015 s-a clasat pe poziția a șasea la Grand Prix IFBB Dej. În 2016, Damșa a și-a adjudecat primul loc la Cupa Federației Române de Culturism, respectiv locul 4 la Grand Prix IFBB Dej. În urmă cu doi ani, Damșa a obținut locul 5 la Big Man Show (Spania), locul 7 la Cupa Mondială IFBB (România) și 6 la Campionatul Absolut al Spaniei.

Dejeanul a urmat mai multe cursuri specializate de fitness și culturism, în cadrul cărora și-a șlefuit cunoștințele despre nutriție și antrenament.

Motto-ul său în viață este “dorința de a triumfa se dezvoltă întâi câștigând, după aceea pierzând și în final învingându-i pe cei ce ne-au învins”.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER