Conectează-te cu noi

Administraţie

Cum ar putea arăta blocul V03 din Dej? „Proiectul unor tineri studenți”. Sau nu?! – FOTO

Publicat acum

pe

Centrul Comercial Impact V03 Dej ideea unor dejeni

Auzind din mass-media locală despre disputele privind situația blocului V03 din Dej, câțiva studenți au venit cu o idee despre cum ar putea arăta zona din cartierul Dealul Florilor.

Știrea inițială:

În viziunea tinerilor dejeni, pe locul respectiv s-ar putea construi un centru comercial cu parcări gratuite, o sală de teatru și de film, sală de conferințe, magazine alimentare și nealimentare, club de bowling, food-court-uri și multe altele.

Aceștia sunt de părere că de pe urma unui astfel de centru comercial toată lumea ar avea de câștigat. Locuitorii municipiului Dej vor dispune de un loc modern unde să-și petreacă timpul liber și să-și facă cumpărăturile, iar municipalitatea va câștiga de pe urma parteneriatuui public-privat (taxe locale, impozit etc.).

Dragi dejeni, domnule primar Morar Costan, stimati consilieri locali, cativa studenti dejeni sunt interesati sa participe la concursul de proiecte ce va inlocui vestitul bloc V03, binenteles daca Primaria Mun. Dej si Consiliul Local doreste sa aleaga aceasta cale de rezolvare a situatiei din acea zona. Tinerii s-au si apucat de treaba, vor ca Dejul lor, al nostru si al vostru sa arate altfel. Probabil centrul Dejului se va muta in zona UM, in conceptia acestora. Se vrea ca noua cladire sa acopere (pe langa parcari gratuite) un necesar mai mult decat ne inchipuim noi la aceasta ora si anume: sala de teatru si film (unde elevii sa poata tine spectacole, unde pot fi invitati artisti si sa se tina concerte), centru de conferinte, magazine alimentare si de produse nealimentare (unde producatorii locali si comerciantii sa se desfasoare dupa bunul plac), club de bowling, fastfood-uri si multe altele . De ce nu? De ce nu vrem mai mult decat s-a oferit pana acum? Hai sa ne unim si sa sprijinim acest oras…”, au scris aceștia pe Facebook.

Totuși, în urma unor mici investigații, se pare că ideea lor nu este una tocmai originală și nu se știe dacă într-adevăr în spatele contului de pe rețeaua de socializare se află chiar „tineri studenți”. Pe celebrul motor de căutare Google, la o simplă căutare „business center Dorado”, se poate observa că „dejenii” au furat ideea unui alt centru comercial situat în Bogota, Columbia.

ACTUALIZARE ora 14: După ce Dej24.ro a dezvăluit faptul că poza e luată de pe net, pagina de facebook ”Viața Dejenilor”, acolo unde s-a publicat inițial respectiva fotografie (alături de descrierea de mai sus), a fost dezactivată sau ștearsă. Noi ne întrebăm doar… de ce?

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER