Conectează-te cu noi

Administraţie

Aurelian Mureșan, acuze GRAVE la adresa primarului municipiului Dej

Publicat acum

pe

Aurelian Muresan viceprimar Dej bloc V03

Viceprimarul municipiului Dej lansează afirmații grave la adresa primarului Morar Costan, acuzându-l de manipulare și lipsă de transparență. 

Situația blocului V03 din Dej naște conflicte între viceprimarul Aurelian Mureșan și primarul Morar Costan. Acesta din urmă este acuzat că a ascuns corespondența pe care a avut-o cu Ministerul Afacerilor Interne (MAI), încă din luna iunie a anului trecut. Mai mult decât atât, liderul PNL Dej îl acuză pe primar că a lansat în spațiul public diferite metode de manipulare a dejenilor. Toate acestea au avut ca scop principal dirijarea opțiunilor „cetățenilor spre ideea vânzării blocului V03, unui investitor străin (…)  cu o ușurință greu de înțeles”.

„Primarul municipiului Dej ascunde consilierilor locali corespondenta cu MAI, referitoare la situatia blocului V03, din IUNIE 2015!

In urma sedintei de azi am constatat cu indignare lipsa de transparenta a primarului municipiului Dej, care gandeste in termeni electorali si tergiverseaza cu buna stiinta situatia blocului V03 de multa vreme. Dovada sta corespondenta pe care o are INCA DIN IUNIE 2015, cu MAI, corespondenta care va va fi pusa la dispozitie in curand.

Dragi dejeni, manipularea pusa la punct de primarul in functie, pentru a dirija optiunile cetatenilor spre ideea vanzarii blocului V03, unui investitor strain, a fost demascata azi in sedinta extraordinara in care se dorea ca primaria sa renunte la acest spatiu cu o usurinta greu de inteles.
Un teren il poti vinde o singura data, unui asa zis investitor. De ce nu avem curajul sa ne luam soarta in mana si sa rezolvam noi, dejenii situatia acestui bloc? De ce fugim de responsabilitate? De ce periclitam situatia comerciantilor din zona?
DE CE SE ASCUNDE CORESPONDENTA 6 LUNI, CU MAI?
DE CE NE VINDEM PE NIMICA?

Oamenii doresc demolarea blocului! Ce ne impiedeca sa facem noi aceasta?
Iata cateva intrebari la care trebuie sa raspundem cu responsabilitate.
Inainte de a accepta orice solutie, trebuie sa admitem ca AVEM NEVOIE de comert civilizat, TREBUIE sa ne protejam proprii producatori si comercianti, SUNTEM OBLIGATI sa ne gospodarim corespunzator, AVEM O DATORIE MORALA, fata de copiii si nepotii nostri.
Asanam, igienizam, demolam, dar nu ne batem joc de viitorul Dejului!
Nu ne vinem tot, numai pentru ca e mai usor decat sa gospodarim!”, a afirmat viceprimarul municipiului Dej, Aurelian Mureșan.

Dej24.ro a relatat încă de aseară ce s-a întâmplat la ședința de Consiliu Local. ”Telenovela V03” a stârnit numeroase discuții, iar spiritele s-au încins în sala de ședințe. Detalii AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER