Conectează-te cu noi

Sport

Cupa Latino Angles Dej a reunit sute de dansatori din toată țara – VIDEO

Publicat acum

pe

Latino Angels 2016

Sute de perechi de dansatori s-au întrecut astăzi la cea de-a noua ediție a Cupei Latino Angels – dans sportiv, desfășurată la Dej.

Competiția, devenită o tradiție pentru dansatorii din România, a fost organizată de Clubul de Dans Sportiv Latino Angels, ”sufletul” acestui spectacol fiind – la fel ca în fiecare an – profesorul Alexandru Miheștean. La ediția cu numărul nouă a Cupei Latino Angles Dej au răspuns ”prezent” sute de perechi venite din toată țara.

Spectatorii prezenți încă de dimineață în număr foarte mare în Sala Sporturilor din Dej s-au bucurat de un adevărat spectacol de culoare și grație. Perechile au dansat vals, quickstep, slowfox, tango, chacha, samba, rumba, precum și passo doble, stârnind ropote de aplauze de la iubitorii de dans prezenți în tribune.

Preşedintele clubului Latino Angels şi organizatorul competiţiei, Alexandru Miheştean s-a declarat extrem de mulţumit de buna desfăşurare a competiţiei și a anunțat deja că se gândește la ediția cu numărul zece la care a spus că își dorește să participe și mai multe perechi din țară.

Câştigătorii au primit cupe, medalii și diplome. Evenimentul a fost organizat de Clubul de Dans Sportiv Latino Angels, în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv, Primăria Municipiului Dej și Consiliul Local Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER