Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej încheie campionatul cu un egal. Băieșu a marcat în prelungiri – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Unirea - Miercurea Ciuc (22)

Echipa de fotbal Unirea Dej a încheiat la egalitate, scor 1-1, ultimul meci din campionat disputat, astăzi, contra formației AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Partida, care a avut loc astăzi, cu începere de la ora 18, pe Stadionul Municipal Dej, a contat pentru etapa a XXVI-a a seriei a V-a din Liga a III-a, ultima a campionatului. Prima repriză a fost săracă în ocazii. În minutul 7, Gyogyi a centrat de pe partea dreaptă, însă lovitura de cap a lui Ilyes a fost reținută de Sălăjan. Tot în dreptul oaspeților s-a înregistrat și a doua ocazie a meciului. În minutul 14, Majzik a executat un corner, iar același Ilyes a lovit balonul cu capul.

După pauza de hidratare acordată de arbitru, dejenii s-au trezit și au început să pună probleme. Paul Bogdan a șutat frumos de la 35 de metri, dar balonul a fost deviat. În minutul 29, Muntean a șutat din întoarcere, de la 16 metri, peste poartă. Imediat după reluare, la prima fază a meciului, Plaian a centrat perfect pentru Bogdan, dar șeptarul Unirii a trimis slab, cu capul, nemarcat fiind, din poziție excelentă. Oaspeții au ripostat prin Czimbalmos, în minutul 54. Majzik a centrat de pe stânga, însă fotbalistul oaspeților a fost neinspirat și mingea trimisă de el cu latul nu i-a pus probleme lui Sălăjan.

În minutul 60, Ekollo a scăpat singur spre poarta adversă, dar s-a grăbit și a șutat tare, fără succes pe tabelă. La faza imediat următoare, același Ekollo a profitat de o greșeală în defensiva echipei din Miercurea Ciuc și a încercat să îl surprindă cu un lob pe portarul oaspeților.

Majzik s-a remarcat în minutul 64 după ce a driblat trei apărători ai Unirii și l-a pus la grea încercare pe goalkeeper-ul dejean. Bogdan a ratat o nouă șansă de a deschide scorul, șutul său din întoarcere, din numai 5 metri, fiind trimis pe lângă poartă. Nici lovitura libera executat de Plaian nu a avut succes pe tabelă.

Oaspeții au deschis scorul cu 12 minute înainte de final. Sarkozi a pătruns nestingherit printre Plaian și Podină și l-a învins pe Sălăjan cu un șut pe jos, pe centrul porții. O fază de cascadorii râsului s-a petrecut în minutul 83. Marcatorul golului, aflat în propriul careu, a șutat violent spre poarta formației sale (fără să pară că încearcă să respingă sau să degajeze balonul), stârnind hohote de râs în tribune.

Unirea Dej a egalat în prelungirile meciului, Băieșu (intrat pe teren cu doar câteva minute înainte) aflându-se la finalizare. Un corner executat de pe stânga de Florin Blaj a provocat degringoladă în apărarea oaspeților, mingea a ajuns la Băieșu care, cu călcâiul, a trimis în plasă și a stabilit scorul final. De menționat și debutul tânărului Sabo, în vârstă de 16 de ani, trimis și el pe teren de Meszaros.

În urma acestui rezultat, FC Unirea Dej încheie campionatul pe locul 11, cu 29 de puncte acumulate.

FC Unirea Dej: 1. Sălăjan, 19. Podină, 6. Kovacs, 93. Ionescu, 3. Plaian, 5. Pop, 8. Rogozan, 10. Muntean, 11. Ekollo, 7. Bogdan, 9. Nanou. Rezerve: 27. Szekely, 94. Bota, 20. Băieșu, 26. Blaj Alex, 18. Blaj Florin, 21. Sabo. Antrenor: Alpar Meszaros.

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc: 22. Huszar, 4. Lorincz, 3. Majzik, 6. Szekely, 18. Vizi, 14. Sarkozi, 13. Csuros, 19. Czimbalmos, 7. Gyorgyi, 10. Ilyes, 17. Bajko. Rezerve: 1. Fogarasi, 5. Pataki, 2. Pal, 8. Kovacs, 16. Tanko, 20. Gâlea, 11. Karoly. Antrenor: Roland Lengyel.

Dej24.ro vă oferă mai jos o GALERIE FOTO și SECVENȚE VIDEO de la meci.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER