Conectează-te cu noi

....

Sport

Echipa de baschet LAPI Dej, CAMPIOANA ROMÂNIEI la Olimpiada Gimnaziilor – FOTO

Publicat acum

pe

....

LAPI baschet Olimpiada Gimnaziilor (3)

Echipa de baschet LAPI Dej este pentru al doilea an consecutiv campioana României la Olimpiada Gimnaziilor. Turneul final s-a disputat zilele trecute la Râmnicu Vâlcea.

....

Tinerele sportive din clasele V-VIII, antrenate de Laurenția Chira, au spulberat Buzăul în primul meci din grupă, 99-4, iar apoi s-au impus fără probleme și în fața Aradului, 39-15. La fel de dezechilibrată din punct de vedere valoric a fost și a treia confruntare a dejencelor, 66-22 cu Teleorman.

În urma celor trei victorii, LAPI Dej s-a calificat în semifinală, acolo unde a dat piept cu reprezentativa Bucureștiului. Baschetbalistele din Dej au dat tot ce au avut mai bun pe teren, au turat motoarele și au pus stăpânire pe joc, adjudecându-și meciul cu 54-19.

Marea finală cu LPS Alba Iulia a fost cea mai echilibrată confruntare. Cele două formații au mers umăr la umăr pe parcursul celor patru sferturi, dar în cele din urmă LAPI Dej a câștigat la o diferență de 10 puncte (54-44) și a obținut titlul de campioană a României la Olimpiada Gimnaziilor – Baschet feminin. De asemenea, Ștefania Cătinean – una dintre marile speranțe ale sportului dejean – a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER