Conectează-te cu noi

Sport

„Cupa Prieteniei” la fotbal, organizată de Protopopiatul Dej, și-a desemnat câștigătorii – FOTO

Publicat acum

pe

Pe perioada a două zile, Protopopiatul Ortodox Român Dej, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Dej, a organizat un campionat de fotbal intitulat „Cupa Prieteniei 2017”.

Evenimentul sportiv a fost dedicat tinerilor din parohiile aparținătoare Protopopiatului Ortodox Român Dej.

Sâmbătă, 4 noiembrie, a avut loc, în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Dej, etapa de semifinale și finale, iar în urma disputării tuturor partidelor, clasamentul a fost următorul:

  • Locul I – Parohia Ortodoxă Dej III
  • Locul II – Parohia Ortodoxă Mănăstirea
  • Locul III – Parohia Ortodoxă Dej II
  • Locul IV – Parohia Ortodoxă Jichișu de Jos

Membrii echipelor de fotbal au primit câte o diplomă de participare la acest campionat, ocupanții locurilor II și III au primit și câte un trofeu, iar echipa de la Parohia Dej III, ocupanta primului loc, a primit un trofeu, dar și câte o medalie pentru fiecare jucător. Tinerii au fost foarte încântați că au avut ocazia să intre în această competiție și au spus că abia așteaptă următoarea ediție.

Prin acest campionat de fotbal am încercat să le oferim tinerilor noștri o alternativă frumoasă de petrecere a timpului liber. Cu siguranță această competiție se va desfășura și anul viitor. Felicitări tinerilor pentru implicarea și talentul lor și deasemenea mulțumim părintelui Adrian Sîntiuan, responsabil cu activitățile pentru tineret din Protopopiatul Dej, pentru implicarea exemplară!”, a declarat preotul protopop Ioan Buftea, cel care a inițiat această competiție.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER