Conectează-te cu noi

....

Sport

”Cupa Unirea” rămâne la Dej. Uniriștii au câștigat turneul – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

unirea-explorari-baia-mare-cupa-unirea-4

Echipa de volei Unirea Dej a câștigat trofeul Cupa Unirea după ce a învins astăzi Știința Explorări Baia Mare, în ultimul meci al turneului.

....

Întâlnirea dintre Unirea Dej și Explorări Baia Mare a adus față în față singurele echipe neînvinse la Cupa Unirea, amândouă impunându-se ieri, respectiv alaltăieri, în fața formațiilor Volei Club Zalău și ”U” Cluj. Atât dejenii, cât și maramureșenii au obținut victorii cu 3-0 în fața adversarilor.

Astăzi, în ”decisiv”, cele două echipe au jucat cu trofeul Cupa Unirea pe masă. Elevii lui Victor Lazăr și Tibi Szilagy au început excelent meciul și s-au desprins pe tabelă încă din primele minute, pentru ca la finalul setului să se impună cu 25-19. Actul secund a fost mult mai echilibrat, iar maramureșenii au început să revină încet, dar sigur în joc și să pună probleme gazdelor. Sportivii Științei au preluat frâiele meciului și și-au adjudecat setul doi cu 25-18.

Uniriștii au turat motoarele și în runda a treia au preluat din nou conducerea pe tabelă, 25-21 (2-1). Băimărenii nu au reușit mare lucru în ultimul set, încheiat la o diferență de trei puncte în favoarea gazdelor, astfel că CS Unirea Dej – Explorări Baia Mare s-a terminat 3-1, iar trofeul ”Cupa Unirea” a rămas la Dej.

În primul meci al zilei, ”U” Cluj a învins cu scorul de 3-2 Volei Club Zalău și a obținut locul III la Cupa Unirea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER