Conectează-te cu noi

Sport

Cupa Unirii – Tenis de masă pentru copii, astăzi, la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Cupa Unirii tenis de masa (6)

Sala de Sport a Liceului Tehnologic ”Someș” Dej a găzduit astăzi ”Cupa Unirii” la tenis de masă, competiție destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani.

La competiția de la Dej, aflată la prima sa ediție, au participat 28 de sportivi veniți din Carei, Baia Mare, Zalău, Luduș, Cluj-Napoca, și bineînțeles din Dej. Aceștia au fost împăriți pe două categorii de vârstă, 8-10 ani, respectiv 11-13 ani. La ambele categorii au participat atât băieți, cât și fete.

Și la acest concurs, promotor a fost prof. Attila Dezso, antrenor al CS Tenis Dej. ”Copilașii au fost foarte bucuroși, au văzut o sală formidabilă, pusă la punct. Au avut condiții optime de joc. Nu e greu să organizezi un astfel de eveniment, dar totuși durează timp până se adună sportivii, să vezi câți sunt băieți și câte fete, să facem grupele, iar de-acolo încolo decurg jocurile. Eu sunt foarte fericit că a participat un număr mare de copii”, a declarat pentru Dej24.ro antrenorul dejean.

”Noi dorim să mai facem astfel de competiții pentru a se realiza jocuri mai multe la copii ca să putem, în cadrul campionatului național, să participăm – conform calendarului sportiv – pe acest stand cu copii de 8-10 ani, respectiv 11-13 ani”, ne-a mai spus prof. Attila Dezso, ”sufletul” acestei competiții, cel care ne-a mai mărturisit că ideea organizării Cupei Unirii i-a aparținut, fiind ajutat în organizare de câțiva părinți, dar și de un bărbat din Cluj-Napoca.

La finalul competiției, cei mai buni dintre micuții sportivi au fost răsplăți de organizatori cu diplome și medalii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER