Conectează-te cu noi

Sport

VOLEI – Tomis Constanța – Unirea Dej NU SE MAI JOACĂ! Constănțenii s-au retras!

Publicat acum

pe

Unirea Dej-Tomis Constanta volei masculin (5)

Meciul de volei masculin dintre Tomis Constanța și Unirea Dej, din prima etapă a returului Diviziei A1, nu se mai disputa.

Peste 5 zile, pe 23 ianuarie, urma să se joace Tomis Constanța – Unirea Dej, însă meciul din etapa a XII-a a Diviziei A1 la volei masculin nu se va mai disputa. Campioana ultimelor trei ediții din Divizia A1 la volei masculin, Tomis Constanța s-a retras din campionat și din Cupa României, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul constănțean. Anterior, Tomis s-a retras și din Liga Campionilor, în care evolua în faza grupelor.

„Problemele financiare nu își mai pot găsi o rezolvare care să permită continuarea activității clubului, astfel că suntem nevoiți să ne retragem și din întrecerile interne, campionat și Cupa României, după ce am renunțat la participarea în Liga Campionilor. Am anunțat oficial Federația Română de Volei despre această decizie”, a declarat Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis.

Conform regulamentului, deoarece s-a retras din campionat după încheierea turului, formația constănțeană va pierde cu 3-0 meciul cu Unirea Dej. De altfel, aceeași soartă o vor avea în toate meciurile programate în returul sezonului.

Vă reamintim, în tur, în prima etapă a campionatului, CVM Tomis Constanța s-a impus cu 3-2 în Sala Sporturilor din Dej.

Sportivii din Dej s-au impus în primul set cu 28-26, însă au fost egalați în runda secundă, 20-25. Mai mult decât atât, constănțenii au preluat conducerea pe tabela de marcaj (20-25) și au fost la un pas să obțină toate cele trei puncte puse în joc. Voleibaliștii Unirii Dej au revenit spectaculos și și-au adjudecat actul cu numărul patru, 25-20. În decisiv, Tomisul s-a impus cu 16-14 și s-a întors la malul Mării Negre cu două puncte.

Reclamă
3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER