Conectează-te cu noi

Administraţie

Curse speciale pentru elevi, la Dej. Spre școală DA, înapoi BA!

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej anunță că, pentru creșterea siguranței și protecției elevilor care utilizează mijloacele de transport în comun, a solicitat societății Transurb să introducă autobuze special pentru transportul elevilor la școală.

Astfel, ”începând de azi, 10 februarie 2021, se vor introduce pe mai multe linii din municipiu, transporturi speciale gratuit pentru elevi după următorul program:

  • pe linia Dealul Florilor – Centru, cu plecare din Dealul Florilor- ora 07:30
  • pe linia Pintic – Ocna Dejului – Centru, cu plecare din Pintic la ora 07:00 și din Ocna Dejului la ora 07:30
  • pe linia Triaj – Centru, cu plecare din Triaj la ora 07:30
  • pe linia Competrol – Centru, cu plecare din Competrol la ora 07:30
  • pe linia Șomcutul Mic- Centru, cu plecare din Șomcutul Mic la ora 07:20 și din Viile Dejului la ora 07:30”, transmite Primăria Dej.

Curios este că, după terminarea cursurilor, elevii se vor întoarce spre case utilizând autobuzele de linie (cele folosite de toată lumea). Păi și ”siguranța și protecția elevilor”?!

”Datorită programului variat de terminare a cursurilor între orele 11:00 -14:00, elevii vor putea să se întoarcă acasă utilizând tot gratuit autobuzele de linie, având în vedere că între orele menționate nu se înregistrează aglomerație pe mijloacele de transport în comun.

Administrația locală roagă cetățenii să nu utilizeze liniile speciale pentru transportul școlarilor, pentru că în paralel cu fiecare cursă pentru elevi, vor pleca și cursele obișnuite de transport în comun. De asemenea se recomandă păstrarea regulilor de distanțare și protecție în mijloacele de transport în comun, toate autobuzele având marcaje corespunzătoare și fiind dotate cu aparate cu dezinfectant pentru mâini, iar dezinfecția autobuzelor se realizează de 2 ori într-un schimb de lucru”, mai precizează municipalitatea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER