Conectează-te cu noi

Administraţie

Punctul de lucru la Dej al Serviciului de Pașapoarte NU există… deși avea termen luna ianuarie!

Publicat acum

pe

În luna ianuarie, la Dej ar fi trebuit să se deschidă un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Cluj. Nu numai că acesta nu s-a deschis, dar nu se știe cu exactitate nici când va fi funcțional.

Pe 3 decembrie 2020, cu câteva zile înaintea alegerilor parlamentare, prefectul Clujului, Mircea Abrudean (n.r. – acum secretar general adjunct al Guvernului) anunța că ”în ianuarie” vom avea la Dej punct de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Cluj.

”Am discutat cu domnul primar Morar Costan despre identificarea unei locații pretabile care să fie pusă la dispoziție de către Primăria Dej pentru a putea deschide și aici un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Cluj (…) În foarte scurt timp vom avea un punct de lucru la Dej al Serviciului de Pașapoarte, așa cum a mai fost mai demult. Ca și termen vorbim de luna ianuarie pentru că am solicitat o modificare a statului de funcții, avem nevoie de o suplimentare de personal care se va realiza până atunci și vom avea acest punct de lucru deschis la Dej”, afirma Abrudean, într-o conferință de presă.

Luna ianuarie s-a încheiat și Dej24.ro i-a solicitat primarului Morar Costan amănunte despre punctul de lucru anunțat de Abrudean. Surpriză, acesta nu există!

Redăm explicația edilului: ”Problema organizării unui punct de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Cluj, în vederea preluării actelor pentru eliberarea pașapoartelor la nivelul municipiului Dej rămâne în atenție ca o prioritate în a se materializa anul acesta, ținând cont și de finalizarea procedurilor ce țin de Instituția Prefectului Județului Cluj. Termenul avansat pentru începutul anului, datorită demarării campaniei de vaccinare dar și a evoluției pandemiei, nu a putut fi respectat, dar rămâne în actualitate și vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a se realiza, inclusiv prin punerea la dispoziție a unui spațiu în care să se desfășoare activitatea de preluare a actelor în vederea emiterii pașapoartelor”.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER