Conectează-te cu noi

Administraţie

Dej | Punct de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, din ianuarie

Publicat acum

pe

Un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Cluj urmează să fie deschis la Dej, cel mai probabil la începutul anului 2021.

”Am discutat cu domnul primar Morar Costan despre identificarea unei locații pretabile care să fie pusă la dispoziție de către Primăria Dej pentru a putea deschide și aici un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Cluj. Am mai precizat că toate proiectele de dezvoltare și infrastructură depuse de autoritățile locale, au fost urgentate pentru avizare, iar sprijinirea acestor proiecte depuse de oricare autoritate publică locală, constituie o prioritate pentru mine”, a transmis prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

”În foarte scurt timp vom avea un punct de lucru la Dej al Serviciului de Pașapoarte, așa cum a mai fost mai demult. Ca și termen vorbim de luna ianuarie pentru că am solicitat o modificare a statului de funcții, avem nevoie de o suplimentare de personal care se va realiza până atunci și vom avea acest punct de lucru deschis la Dej”, a mai precizat Abrudean, ieri, într-o conferință de presă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER