Conectează-te cu noi

Administraţie

Dej | Cu două zile înainte de Crăciun se stabilesc TAXELE și IMPOZITELE pentru 2021

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni marți, 22 decembrie, de la ora 13, într-o ședință ordinară pe luna decembrie.

Ședința va avea loc online, prin videoconferință. Pe ordinea de zi se află 10 proiecte de hotărâre:

1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 2 la Contractul de concesiune Nr. 18/13479 din 22 aprilie 2003.

3.  Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de închiriere pentru terenul situat în Municipiul Dej, Strada Iuliu Maniu, Nr. 7, Bl. G 40, Ap. 23, pe care este edificată o ”Extindere la parterul blocului – cabinet medical”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Comisiei de analiza a cererilor depuse în conformitate cu prevederile Legii Nr. 15/2003 republicată, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală.

5. Proiect de hotărâre privind trecerea din administrarea Liceului Tehnologic „Someș” Dej în administrarea Consiliului Local al Municipiului Dej a imobilului Școala Gimnazială Nr. 5, proprietate publică a Municipiului Dej.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea mandatării domnului primar Morar Costan în calitate de reprezentant de drept al Municipiului Dej în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii și încheierii Contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor în Județul Cluj Nr. 776/02.12.2020, Lot.3.

8. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractelor de închiriere pentru ocuparea domeniului public și privat care expiră pe parcursul anului 2021.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetelor Municipiului Dej, al instituțiilor finanțate integral din venituri proprii și subvenții.

 10. Proiect de hotărâre de aprobare a Regulamentului privind activitatea de capturare, adăpostire și valorificare a animalelor (cai, oi, măgari, porci, vaci etc) lăsate liber pe domeniul public sau privat al statului, la sesizarea persoanelor fizice și/sau juridice.

11. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER