Conectează-te cu noi

Administraţie

Ministrul care a vorbit recent despre centura Dejului va fi înlocuit cu un reprezentant USRPLUS

Publicat acum

pe

Ludovic Orban a anunțat, aseară, că PNL, USRPLUS și UDMR au ajuns la un acord de coaliție. Florin Cîțu va fi premier, iar viitorul Guvern va avea 18 ministere.

Cele trei partide au convenit asupra structurii guvernului și și-au împărțit ministerele. Viitorul Guvern va avea doi vicepremieri şi 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanţi ai PNL, 6 de reprezentanţi ai USRPLUS şi 3 de reprezentanţi ai UDMR. 

Unul dintre ministerele obținute de USRPLUS este cel al Transporturilor. În prezent, ministru al Transporturilor este sălăjeanul Lucian Bode, cel care a fost prezent la Dej la începutul acestei luni. Pe 3 decembrie, liberalul a poposit în Sala Mare a Primăriei și s-a întâlnit cu edilul Morar Costan pentru a discuta despre posibila centură ocolitoare a orașului.

”Noi analizăm crearea unui parteneriat pentru implementarea unei secțiuni de 6 kilometri din drumul de mare viteză Turda-Halmeu, care va funcționa ca variantă ocolitoare pentru Dej. Din acest parteneriat, odată finalizată documentația tehnico-economică, Primăria Dej va putea prelua proiectarea și să liciteze execuția acestui sector, eliberând traficul greu, traficul de tranzit, din această zonă”, declara ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

În câteva săptămâni, Lucian Bode va fi istorie, iar locul acestuia în fruntea Transporturilor va fi luat de un reprezentant USRPLUS (cel mai vehiculat nume fiind Cătălin Drulă). Rămâne de văzut, așadar, cum va proceda noul ministru al Transporturilor în ceea ce privește centura ocolitoare a Dejului…

”Am văzut multe discuţii după înţelegerea pe care am făcut-o ieri cu PNL şi cu UDMR în ceea ce priveşte portofoliile obţinute de USR PLUS în viitorul Guvern”, a spus, azi, liderul PLUS, Dacian Cioloș. În opinia sa, transporturile sunt probabil cel mai important ”şantier” al României. ”Vom arăta că dacă lucrezi cu eficienţă şi competenţă poţi dinamiza proiecte de investiţii începute şi poţi deschide proiecte aşteptate de peste 30 de ani”, a afirmat Cioloş referindu-se la acest domeniu.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER