Conectează-te cu noi

....

Sport

Dansatori de la Latino Angels Dej, prezenți la Campionatul Național de Dans Sportiv – FOTO

Publicat acum

pe

....

În perioada 4-6 martie, la Oradea s-a desfășurat Campionatul Național de Dans Sportiv 2023 și Cupa Exclusiv Dance. Peste 400 de perechi din întreaga țară s-au luptat pe parcursul celor trei zile pentru a dovedi talentul și pregătirea în dans sportiv.

Sportivii Clubului de Dans Sportiv Latino Angels Dej au participat la Campionatul Național de Dans Sportiv la categoria Adult Standard, unde în finala competiției, perechea Kis Andrei Robert – Rafa Mădălina Diana a obținut locul 7.

....

De menționat că deși Mădălina va împlini la finalul lunii martie 17 ani, ea dansează o categorie superioară de vârstă pentru a-și urma visul pe drumul dansului sportiv.

”Felicitări sportivilor dejeni pentru rezultatele obținute, pentru ambiție și determinarea cu care s-au pregătit continuu și mulțumiri antrenorilor Vlad Pîslariu și Alexandru Rusu, precum și președintelui CDS Latino Angels, Alexandru Miheștean pentru modul în care au știut să mențină treaz interesul copiilor pentru dans și performanță. Mulțumiri și părinților care nu renunță să creadă în talentul și pregătirea copiilor și fac eforturi pentru a-i susține în permanență. Mult succes în continuare!”, se arată într-un comunicat de presă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER