Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Daruri pentru prichindeii din comuna Mica, din partea Asociaţiei „Dunieres sans Frontieres” – FOTO

Publicat acum

pe

Asociaţia franceză „Dunieres sans frontieres” avându-l ca președinte pe Maurice Bancel, a fost din nou alături de copiii din comuna Mica, oferindu-le cadouri de sărbători.

Cei 17 elevi care au beneficiat de sprijinul asociaţiei, provin, o parte, din rândul elevilor care au obţinut rezultate bune la învăţătură, iar alţii care au o situaţie financiară mai precară.

Am avut plăcerea de a fi astăzi (n.r. joi, 23 noiembrie) alături de aceşti elevi, însoţiţi de doamna profesoară Mihaela Bumbu, la unul din magazinele din Dej, de unde le-au fost cumpărate ghete de iarnă, alături de noi fiind prietenul nostru, Lucian Iosip, reprezentantul Asociaţiei „Dunieres sans frontieres”, la Dej.

Vreau să le mulţumesc încă odata acestor minunaţi oameni care aduc zâmbete pe chipurile copiilor atât din comuna noastră, cât şi din alte comune din zona Dejului.

Mulţumim că sunteţi alături de comuna noastră şi ne dorim să contiuăm acesată colaborare, devenită deja o tradiţie, mulţi ani de acum înainte”, a declarat Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER