Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj, speaker la „Passenger Terminal Expo 2016”

Publicat acum

pe

Aeroport

Joi, 17 martie, cu ocazia Conferinței Passenger Terminal Expo 2016 care are loc în perioada 15-17 martie în Germania, la Kőln, David Ciceo, director general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a făcut o prezentare privind provocările legate de dezvoltarea foarte rapidă a aeroportului de la 32.000 de pasageri în anul 1996 la aproape 2 milioane de pasageri pentru anul 2016.

Dezvoltarea extraordinară a aeroportului a fost posibilă prin realizarea unei strategii coerente sprijinită foarte puternic de administrația județeană prin Consiliul Judetean Cluj. Totodată, activitatea de marketing la standarde internaționale, modernizarea infrastructurii, cooperarea cu toate instituțiile și societățile din perimetrul aeroportuar au dus la dezvoltarea  celui mai important aeroport regional al României.

Conferința Passenger Terminal Expo 2016 reunește cei mai importanți reprezentanți ai companiilor  aeriene,  ai aeroporturilor,  ai autorităților din domeniul aviației și din industria aeroportuară din peste 90 de țări din întreaga lume. Evenimentul oferă participanților posibilitatea de a dezbate teme importante din domeniul aviației, precum și ultimele noutăți din industria aeroportuară.

Totodată, în cadrul prezentării susținute, Directorul General al aeroportului a subliniat faptul că prin viitoarea extindere a pistei și realizarea proiectului de transport intermodal, Aeroportul Internațional Cluj va continua să fie un aeroport regional reprezentativ pentru Europa de Est și un motor al dezvoltării economice pentru județul Cluj și pentru Transilvania.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER